summer camp

Work and Travel a harcanan paranın yarısından daha azına para harcamanız gereken bir projedir. Sırtınızı projenize dayayın ve gezmeye başlayın.
2008-2011 New Jersey ve New York'da geçirdiğim toplam 6 ayda rüzgar gibi geçip giden güzel günlerimin genel adı.

Amerikan gençlik-izci vs temalı filmlerde gördüğünüz göl başı ateş etrafı eğlenen tayfanın bir parçası olduğunuz iş tecrübesi.

Para kazanmakla alakası olmayan basar parayı turist giderim diyemeyen WAT yapacak kadar kumbarası geniş olmayan arkadaşların 3 ay ABDde çalışayım Abd görmeden ölmeye niyetim yok diyen öğrenci statüsünü yitirmemiş 18-30 yaş arası her bireyin WATa oranla yarı fiyatından da ucuza kapatabileceği bir serüven.

Detaylar için facede Work and Travel - Erasmus+ | Interrail Turkiye sayfasından gece sohbetlerimizde eşlik edip feyizlenebilirsiniz efenim hürmetler
work and travel programlarında sunulan saçma işler yerine yapılası basit ama eğlenceli işlerin olduğu bir program. mutfak, bakım işleri, çamaşırhane, temizlik ve de ingilizcem yeter aynı zamanda çocuklarla da iyi geçinirim diyorsan counselor olunabilir.

counsellor işleri neredeyse 24 saat çocuklarla zaman geçirme üzerine kuruludur bu sebeple biraz az eğlence anlamına gelebilir. diğer işler genel olarak 18:00 itibari ile biter ve zaman sana kalır.

başvuru ücreti azdır tabiki kazanılan da 4-5 iş yaptım çok para kazandım kafasında değilseniz yeterlidir.