snapchat

/ 3
2011 yılında Stanford Üniversitesi öğrencilerinin okul projesi olarak hayata geçirdikleri Snapchat arkadaşlarınızla fotoğraflı ya da videolu mesajlaşmanıza imkan sağlayan bir mobil uygulamadır.
24 saat kalıcılığı olan daha çok anlık fotoğraf paylaşılan platformdur. renkli, şekilli, hayvan figürlü bir sürü filtreleri sayesinde etrafım dil çıkaran köpek fotoğraflarıyla doldu.

kendim de dahil olmak üzere, çevremde gözlemlediğim kadarıyla instagram story özelliği geldiğinden beri snapchat'e rağbet azaldı gibi sanki. Mark oraya da el attı sağolsun.
sadece yazmak istediğim kızların kullanmasından kaynaklı yüklediğim pasif uygulama arada kuzen çocuklarıyla yüzlerimizi değiştirdiğimiz de olmuştur.
(bkz: send nudes) olayının da aşıldığı, işin ticarete döküldüğü uygulama.
çirkin kızların kurtarıcısı, ergenlerin vakit öldürdüğü fitrelere sahip olan uygulama
fotomontajı bedavaya yapan , popi kızların sevgilisi , güzel kızlarında şekilden şekle girdiği saçma bir uygulama. insanlar kendilerini şebek etmek için uğraşıyor resmen :D
aşqm bktktan snra sil tmmmı? .s cümlesini tarihe gömen uygulama .d
eski sevgilimi engellemeyi unuttuğum tek yerdir. hâlâ engellemedim ordan. neden bilmiyorum.
(bkz: instagram) ' ın Story özelliği getirmesinden sonra zaten çırpınan uygulama, yaptığı son güncelleme ile kendi idamını hazırlamıştır.
Uygulamalar > Kaldır.
4 yıl önce eğlenceli bulduğum ve sürekli kullandığım uygulama iken son 1 yıldır kullanmıyorum.
instagram hikaye ve insagram dmlerde kaybolan fotograflar ile hiçbir gerekliliği kalmadı. üstelik filtreleri de artık sürekli görmekten baydı.
/ 3