size gelen en ilginç yürüme mesajları

“yarın gel gözünü veriyim” mesajı anlamak için 10 dk telefona bakmıştım
Biri sadece ' aauuuuuuvv' diye mesaj atmıştı,
bu ne? dedim,
'Adin türkçu ya hoşuna gider diye düşündüm ' demişti.
hatta konusu şurada geçmiş
bir erkek olarak burada paylaşmayı düşünmediğim mesajlardır. kadınların o özgüvenle yürümesi, ne bileyim. aynısını ben yazsam, hapse attırırlar yeminle.
"Atatürk ilke ve inkılâplarından sonra ülkenin gördüğü en güzel şey, nasılsın?" Ben daha bunun üstünü görmedim
"Selam nasilsin rahatsiz etmiyorsam sadece basitce bir arkadaslik için izin isticektim eger sakincasin yoksal eger rahatsiz ediyorsam gerçekten özür dilerim"
"" merhaba orda tatlı biri var mı acaba..?""
Kopyala yapıştır. birebir dün bana gelmiş olan msjlar...
Kendi yaptığım tamamen puştluk amaçlı ama istemediğim isteyip istemediğimi bile bilmediğim halde sonuç aldığım ve hatırladıkça güldüğüm “anam seni beğenmiş biz bi şey edelim” cümlesi ile bir yılın heba olması üstüne üstlük şuanki aklım olsa sonunda “anam beğenmiş ben beğenmemiştim “ denilmesi elzem olduğunu düşündüğüm cümledir.
Bundan dolayıdır ki bırakınız yürümeyi oturduğum yerden kalkıp at ağızlılık yapamıyorum kaç senedir.
Hayat çoook ilgin çoook.
Belirtmeden edemem uluma çok iyi hangi kafa bilmiyorum ama muazzam iyi .
Otostop sırasında arabasına bindiğim ve dönüş için numaramı alan “3 çocuklu” ve meslek olarak alkol kaçakçılığı yapan adamın ertesi gün attığı “tanrıçam olur musun ayahuasca hanım lütfen” mesajı yürüme mesajları içinde ilk üçe oynuyor
“Boyun kaç?” yazan ile “ayak numaran ne?” yazan ayak fetişisti arkadaşın kıyasıya gittiği durumdur. Ulan boyumdan ya da ayak numaramdan size ne manyak herifler. He birde sırf cevap vermem için önce hakaret ederek dikkatimi çeken manyaklar var birde. Bir seferindeyse bodrum rock festivaline gittiğimde aynen şu şekilde “beni niye caarmadın?” diye triplere giren manyağı unutmayayım. Arkadaş bu mesajla sanırım onu niye çağırmadığımı sorgulamış. Acaba neden çağırmamışım cidden hayret. Bana normal adam yazmıyor abi ya. Hepsi mi manyak bunların.