sınavda ek kağıt alan insan

/ 2
İticidir, dikkat çekmeye, hocanın gözüne girmeye çalışıyodur.
Benim yarım sayfayı bile doldurmayan sınavımda, sınıf arkadaşım 2 ek kağıt istedi arkalı önlü doldurdu ve verdi.
Sonuç : her ek kağıt alana ya bu çok iyi biliyor gözüyle bakmamız lazım, tamam o anlık sizin açınızdan moral bozucu olup acaba bilmiyor muyum hissine kapılabilirsiniz ama o arkadaştan yarım sayfayı doldurmayan kağıdım yüksek aldı :)
ilkokulda hem çalışkan hemde yazısı büyük bi kız arkadaşımız vardı. 4 tane falan ek kağıt alıyodu. kıskanıyoduk tabiki instagramına bakınca hala kıskanıyoruz yalan yok..
solucan gübresi ile alakalı bir soru için hayatımda ilk kez ek kağıt istedim. senelerdir bu organik gübrenin ticaretine atılmak için uğraşırken, ek kağıt istememek ayıp olurdu.
Ek kağıda ismini yazmadığı takdirde hayatındaki en büyük pişmanlığı yaşayan insandır. Ayrıca sınavda ek kağıt isteyenleri karalayanları hiç anlamamışımdır. Adamın tek kağıda sığmayacak bilgisi var iyi de sana neeeeee!!!
kesinlikle çalışkan olduğunu göstermez o kişinin,zira bu gözler 18 puntoyla sınav kağıdı dolduran ne şahıslar görmüştür..
benim bu. edebiyat fakültesinde okuduysanız gayet normal bir durum ek kağıtlar alınır bolca. yani en azından tarih bölümünde öyleydi..
sana zahmet şu benim boş kağıda da bir el atsan dediğim insandır.
bilgi sahibi olmadığım için ek kağıt isteyip manas destanı yazıp sınavdan kalan ben
/ 2