sigara saranların müptezel sanılması

son zamanlarda dikkatimi çeken durum. ev arkadaşım tütünü her çıkardığında 3'lü saracakmış gibi hissetmemle birlikte, ev ortamında bunu tartışmaya açtık ve bingo!! herkes bizim gibi benim gibi düşünüyormuş.
Sık karşılaştığım durum. Tütün tüketip aynı zamanda gözlerimin altının sürekli mor olması sebebiyle, hem polis çevirmelerinin aranan adamı, hem de arkadaşlarımının gözünde büyük müptezelim. Ammavelakin kullanmıyorum.
Sigara saran kişinin başkası tarafından müptezel kendi tarafından entellektüel ilan edildiği , sarma işlemini bilerek uzatıp sağa sola bakarak triplerle saranları ise dövesim gelen durum.
1 senedir tütün kullanıyorum. Dışarı çıkmadan önce 10-15 tane sarar öyle çıkarım. Makinesi varken sarma işi pek mantıklı gelmiyor. Ne müptezel ne de başka durumda hissediyorum kendimi. Şu bir gerçek ki fakir hissediyorum amk fakir
''boş mu bu tütün ehehehe'' şeklinde tepkiler alıyorum, özellikle otostopta.
festivalde rehberlik yaptığım bir günün sabahında, ekibimi sabah kumaş bakmaları için bursa çarşıda gezdirirken, dükkanda çalışan gencin yaklaşıp, boş mu birader o? sorusu ve cevaben sabahın 9unda ne diyorsun lan am.... salağı sözlerini ithaf etmem üzerine biraz ortalığı karıştırmamla sonuçlanan olay. kardeşim müptezel değiliz, sarıp içiyoruz yahu !