shoprail

/ 2
Gezginlerin artık kolayca kamp ürünlerine,t-shirtlere,headwelere,bileklerin satıldığı sitedir.Benim geç haberim olmuş olabilir. "aa bu bilekliğin çok güzel" cümlesine artık kimse kimsenin ağzına kürek ile vurmayacak yada "bu baffı nerden aldın muhteşem " gibi cümlelerin cevabı sitede. 2016 yaz tatilinde turkcell youht storede kapış gitmişti ürünler.

Dipnot :Lütfen ürünler için sinyal atmayalım attırmayalım.
Tasarımlarına bayıldığımız ürünlerin yer aldığı site ve sosyal medya sayfalar topluluğu.
İnşallah ilerde çok büyük işlerin yapılacağı interrail Türkiye alışveriş sayfası
İnterrail türkiyenin ticarileşmesini yansıtıyor gibi geldi
Bir örneği de avruparail olabilir
Bugün farkettiğim hemen kardeşime link gönderdim ki bana T shrtleri alsın ki gelince giyeyim güzel mi güzel alışveriş sitesi.
tasarımların bir kısmının şahsıma ait olduğu interrail türkiye ürünlerinin olduğu yerdir.
aslında şapka eksik, bir de tişörtlerde yekten interrail logosu olsa tadından yenmez, bir bandanaya 20 lira vermek tuhaf gelse de muhtemelen değer.
İnterrail Türkiye'nin sözlüğünde İnterrail Türkiye'ye, hele ki sözlükte sayımız bu kadar az iken, giydirmeye cesaret gösteremeyen arkadaşlarımız olduğunu biliyorum. Giydirin arkadaşlar bundan çekinmeyin. Elbette ticarileşiyor. avruparail, shoprail, camprail, gezgin fest, müzik rail hatta bu sözlük elbette ki kar amacı güden organizasyonlar. piyasada böyle bir pazar açığı var ve bizler tüketici olarak bunları talep ediyoruz ki bestami de bu hizmetleri organize ediyor. soruyorum size kim müslüman mahallesinde domuz eti satar ki?
/ 2