seyahatlerde para kazanma yolu

/ 2
resim çizme yeteneginiz iyi ise plastik bardaklara çizip satanlari da gördüm
gitar çalmak, bulaşık yıkamak, dans etmek, ve diğer yeteneklerinizi kullanmak. eğer bir işte çok iyiysen onu asla beleşe yapmazsın bkz. Joker.
abi parasız gezmeye çalışıyorum gezgin gruplarımız var gittiğimiz her şehirde post açıyoruz karnımızı doyurmaya birileri muhakkak geliyor zaten çadırım var barınmamı böyle sağlıyorum kimseye dilenmiyorum abi gibi cümlelerle sinyal çekerek karşısında ki kişiyinin insani duygularıyla oynayanların yoldayken para kazanma biçimlerinden birine örnektir bu
resim,şarkı yada entrüman çalma yeteneğim olsa tereddütsüz dünya turuna çıkarım kafasındayım.bunlar olmayınca geçimimi nasıl sağlarım düşüncesi frenliyor beni ister istemez
Workaway adıyla bir site mevcut. Buradan mesela kalacak yer karşılığı günlük bir miktar çalışarak kalma masrafından kurtulabiliniyor.
en garantisi sokak müzisyenliği yapmaktır. bileklik falan satmak hikaye.
bir şekilde üretim yapabilen herkes para kazanıyor; müzik yaparak, bileklik satarak vb. eğer seyahatiniz kısa süreli olmayacaksa bebek bakıcılığı, pet bakıcılığı gibi işler de yapabilirsiniz. aynı zamanda work and travel sistemi de bu konu minvalinde bir hizmettir.
/ 2