sevilen kişiye söylemek istenen sözler

sana seni seviyorum diyemem ama aynı ortamda bulunursak ve komik bir şey olursa ilk sana bakarım gülüyor musun diye
aslında beni sevdiğini biliyorum ama artık pek bi önemi yok be .. karnım doyduktan sonra sofraya gelen tuz neyse sende o"sun benim gözümde ..
Saçının tellerinin parmaklarimla yaptigi o eşsiz rakslari hala unutamadim.Sevdicegim Yillar bir bir geçiyor ,ama teninin kokusu tebessumunun sicakligi asla zihnimi terketmiyor...
Sinem seni hala çok seviyorum be. 2 sene oldu hala aklımdan çıkmadın. Zeytinliden sonra seni görmeyi iki kelime etmeyi o kadar çok istedim ki! Ama grurum el vermedi! Sanki bir kere sende “nasılsın” desen ölürsün ! Bir mesaj atacaksın be! Çok mu şey istiyorum! Zalumus! Neyse benim biricik ve eşsiz platonik sevdiğim lise yıllarım hüzünlü anıları, 17 yaşım. Bu mesajı görüyorsan bir mesaj at lütfen. (Sevabına yayalım)
Seni seviyorum ama seni sevmeyi eskisi kadar sevemiyorum. Bu tıpkı çocukluğundan kalan oyuncak gibi sevgilim oynamazsin ama atmazsinda seversin çünkü kangren oluyoruz sanırım.
Saatin icadından önce, belirli bir süre boyunca yanmaya ayarlanan mum saatleri vardı. Hatırlatıcı veya alarm kurmak istediğinizde, istediğiniz zamana denk gelecek şekilde muma bir çivi tutturuyordunuz ve mum o seviyeye kadar eridiğinde, bunlar metal mumluğun üzerine düşüp ses çıkararak sizi uyarıyordu.

sevilen kişiye söylemek istenen sözler - sevilen-kisiye-soylemek-istenen-sozler-eztIq