sevgilisini üzen kadına dersler

İlk önce yazdıklarımda çok ciddiyim reisin şdediği gibi”bıktık yav bıktık” Başlık cinsiyetçi gözükebilir ama tam tersi durum olduğu zaman 5 güne tamam tamam 6 güne düzelir. Çünkü ya kin gütmeye başlar hanımefendi yada er afettirir kendini. İlk yazılan gibi bayan şahıs varsa anında uzaklaşılmalıdır.

ayrıca çok kötü bir insandır o .Sadece er kişiyi değil , yakını olan er kişileri de üzer. Tabi nerede o anlayış peh.
Kötücül Emeller içeren söylemlerde bulunmayınız. Bizler kin güdemiyoruz, arkanızdan kuyu kazmıyor sadece “rakı şalgam ve peynir “koalisyonuyla kafa dağıtmaya çalışıyor, zaman öldürüyoruz.
Bu emelleri düzeltmek için şunlar yapılırsa iyi olur:
Telefonlar çalındığı zaman açılmalı çünkü “please try again later” diyorsa o telefonun -biliyoruz ki-başında oturuluyor ama kininizden açmıyorsunuz.
Bir de sürekli sürpriz de beklenilmemeli. Anı yaşamak varken süprize ne gerek var kapitalizmin kölesi olmayı azar azar bırakmalısınız. Hep bir ayrımcılık heeeeep.
Sinema,seminer,keman senfonisi,sanat galerisi,müze gibi teklifleriniz olması doğal ama haydi Galatasaray’ın maçı var denildi mi asker nizamda duruş sergilenmiyorsa ve hemen hazırlanılmıyor o istekler askıda kalır.
En önemlisi yeme kültürü değiştirilmeye çalışılmamalı yok brunch’a yok vegan restoranına(2 kez denedim öeh) gidelim gibi teklifler varsa o zaman missler gibi adana urfa veya sakatat yemekleri denenilecek.

Gezerken “sadece şunun fotoğrafını çekeyim gidelim”diye cümle kurup tam 2625288 fotoğraf çekmek istiyorsanız er kişi “ağaca tırmanalım , ayı avlayalım” dediğinde tırmanılacak. hayat müşterek...

Bir de duygu patlamalarınızı kontrol altına alınız depresyona sokmaya çalışmayınız “ich möchte nicht mehr leben” gibi cümleler kurmayın arkadaşım.
Eşit toplum iyidir....
İşte bunlar hep bencillikten heeeep.

Dipnot: biz nasıl bulaşık makinesinde içine koyduğumuz tabak kaşık gibi zırvlalıkların üstüne deterjan dökülmemesi gerektiğini öğreniyorsak “meze “yapmasını öğrenmelisiniz.