şener şen

Benim burada yazacaklarımın hepsi havada kalır anlatmak için Şener Şen ustayı. Kendisinin iyi oyuncu olmadığını söyleyen kişiyle ciddi münakaşa etmişliğim vardır. Benim için sadece Muhsin Bey filmi en tepeye koymamda yeterli kendisini. Saygılar, hürmetler.
hemen hemen bütün filmlerini izlediğim 'sanatçı'. hele namuslu namussuz, av mevsimi ve kabadayı'daki performanslarına diyecek kelime bulmakta zorlanıyorum. sen çok yaşa!
tipik komedi filmleri dışında, değirmen ve muhsin bey gibi toplumsal sorunlara değinen filmlerde de başarılı hatta daha başarılı olan oyuncu. babası ali şen ise türk sinemasının kadrolu düzenbaz hacı emmisidir.
ölümsüz olmasını istediğim sanatçı. lütfen ölmesin.
hem badi ekrem'i canlandırabilen, hem de eşkiya filminde, av mevsiminde çok ciddi roller oynayabilen çok büyük üstad. çok kaliteli, oyunculuğu müthiş, karakterli bir adamdır. türk sinema tarihinin efsanelerinden biridir.
kendisini hiç tiyatro sahnesinde izlememiş olmakla birlikte kamera önü oyunculuk, sinema oyunculuğu ve karakter yaratma hususunda gerçek bir usta olduğunu düşünüyorum.