samsung

telefonlarında touch wiz denen rezalet arayüzden vazgeçememiş marka. Tonlarca parar verseniz dahi çok kısa sürede kasmaya başlar, kasa kalitesi fiyatının hakkını kesinlikle vermez.
Telefon piyasasında iki tane kral vardır birincisi iphone ikincisi samsung'tur. Asla bu telefona tonlarca para ödemezsiniz piyasadaki en iyi f/p telefonlarındandır. kullanmayı bilmeyen teknoloji cahilleri telefon yavaş ya telefon kasıyo abi ya diye sağda solda konuşurlar note3 üm var 4 senedir öldüremedim hâla canavar gibi çalışıyor. Diğer androidler samsung'un yanına dahi yaklaşamaz çünkü hepsinin ayrı ayrı kötü özellikleri vardır. Örn: lg bir tasarim faciasıdır, sony bir arayüz faciasıdır kamerası güzel diye alınabilir fakat android in en yuksek sürümü olsa dahi samsung'un android 5.0 emojileri kadar olamamış leş emojileri vardır, asus komple bir faciadır, gm ucuzdur sağlam özelliklere sahiptir fakat bu telefonun arayüzü ibm bilgisayarlardan bile daha kötüdür ve yavaşlıyor abi ya damgasini bu telefon hak eder vs vs diye uzar gider liste. Xiaomi gerçekten başarılı özelliklere sahip bir telefon olmasına rağmen türkiye pazarına hâla girememiştir.
orta segment telefon denince akla gelendir.
pazar payı özellikle Türkiye'de fazla olan markadır.
Son yıllarda sağlıkla alakalı cihazlarda Siemens e kafa tutabilecek markadır
iphone ile kıyaslanamayacak markadır. yıllarca samsung kullanıp, ilk iphone telefonumu aldığımdan itibaren samsung benim için bitmiştir. tabii bu bir tercih meselesidir.
Apple marka telefonlarla tanıştıktan sonra fiyat-performans dengesini dikkate alarak ; bir daha sahip olacağımı düşünmediğim tek marka(telefon için)