sakarya'da tüm patileri kesilen köpek

öncelikle ulaşım kanalları
info@hayvanlaraadalet.org
05350653731 had
köpeğin videosunu gördüm isteyen olursa özelden atıcam sadece. o videoyu burada paylaşabilecek güç yok bende.
evet arkadaşlar tam düşündüğünüz gibi. tüm patileri tamamen kesilmiş. videoya tam bakamadım, bakmaya dayanamadım yavru mu değil mi bilmiyorum.
ben bunu vahşet olarak tanımlayamıyorum tanımlamayacağım da. bunun adı yok, bu çok başka birşey. şuan bu yazıları yazarken bile deli gibi ağlıyorum. nasıl yapabiliyorlar böyle bir şeyi. bunu yapan orospu çocuğu şuan sokaklarda, aramızda dolaşıyor. bunu yapanı hapise falan atmıcan hapis ödül olur böylelerine. aynısını yapıcan kısasa kısas. gerçi bu adam bulunsa nolur allah aşkına 6 ay hapis cezası denilecek sonra cezası, para cezasına çevrilecek. devletin yetersiz kaldığı dönemde adaleti ya mafyalar sağlar yada halk kendisi sağlar. bu işe devleti bulaştırmadan halk kendi içinde adaleti sağlamalı.
ya yaşamak istemiyorum ya istemiyorum. yok olsun insanlık.
unutmayın bizler sefere giderken yavrusunu emziren anne köpeği rahatsız etmemek için tüm ordunun yolunu değiştiren peygamberin dinindeniz.
benim yüreğim kaldırmıyor ama izlenmesi lazım videonun. izleyin ki aklınızda bulunsun. en ufak bi işkenceye haykırın. izleyin ki yıllardır yürürlüğe girmeyen "hayvan hakları yasası" yürürlüğe girsin artık. insanlar korkmuyor devletten. korkmalılar.
a-köpek buldum zarar verelim mi?
b-olum salak mısın yasa çıktı anamızı s*kerler. sakın dokunma bile köpeğe
a-e napıcaz bu köpeği
b-bırak olum, bi gören olur şimdi

allah kahretsin ki 3 gün sonra hepimiz unutucaz bu olayı!
şu mevzu tek başına ülkedeki genel ruh halinin yansımasıdır.

hayvanın başına gelenlerin trajikliği konusunda durmak istemiyorum. bu zaten ortada. fakat bunun birisi tarafından yapılıp "kan istiyoruz, kelle istiyoruz" lincine dönüşmesi başlı başına günümüz problemlerinden birisinin en açık göstergesi.

özellikle sözlükler ve sosyal ağlar üzerinden yaşanan linç kültürü çok tehlikeli bir vaziyette. safın birisi kazara bu olayı üzerine alsa adamı öldürmeye varacak kadar tehditler savuran insanlar var. olayın kesinkes bir insan tarafından psikopatça yapıldığına dair bir kanıt gören var mı? belki hakikaten bahsedildiği gibi kaza kurbanı oldu bu zavallı yavru? olayın akıbeti belli olmadan imece usülü para toplayıp "zanlının" başına ödül dahi konuldu. bir anlayıp dinleyin yahu. hemen linç, hemen kelle keselim, asalım...
Birinci gün herkes ağlayıp her yerde paylaştı. İkinci gün tepki verdik. Üçüncü gün unuttuk. Her zaman her olayda yaptığımız tam olarak bu! Göstermelik üzüntü. Bugün bunu yapan ruh hastası yarın senin ailenden birine de zarar verdiğinde böyle unutmazsın. O köpeğin çıkaramadığı ses, karşı koyamadığı güç olmazsan yarın öbür gün senin başına gelir.
Şimdi ne oldu yapan kişiye? Ortalarda dolaşıyor. O vahşi o canavar şahıs, senin kardeşine dokunacak, senin annene selam verecek, senin kızına fıkra anlatacak.. ne kadar korkunç değil mi!
Hukuk normlarının amacı suçlu bireyi rehabilite etmek, değil mi? Hani nerede rehabilite olmuş birey? Yok! Rehabilite olmadı o sadece saklandı. İleride "boşanmak isteyen karısını öldürdü" haberleri duyarsanız şaşırmayın.
Köpek cana yakındı , ortalama insan sever . Bundandır gündeme düştü ama anlık.

İnsan kendi türüne acımazken bir başka türe acıması absürt olurdu.
Bir daha böyle olaylar olmaması için tüm türkiyenin seferber olması gerekirken yine saçma insanları saçma olayları konuşmaya başladık klasik türkiye gündemi