saç ekiminin saçların yer değiştirilmesi olması

cevaplanabilir entry
başlığın uzun ve kapsamlı hali: "saç dökülmesi yaşayan bireylerin saç ekimi dedikleri şeyin esasen saçın fazlaca olduğu kulak arkası ve ense bölgesinden saçın olmadığı tepe ve ön bölümlere ekilmesi" olacaktır. (bkz: karakter sınırı sebebiyle yazamadıklarımız)

bildiğin taşıma işlemidir bu. arkalardan al kopyala önlere yapıştır.

cerrahi müdahale gerçekleşir ondan sonra yok ilk haftalar cinsel ilişki yok, aman testosteron seviyesi aşağı gelmesin(!) yok falanca filanca şampuanı kullan(!) amanın bunun serumu da var onu da sür lazım olur. bu ne yahu? kalp hastası gibi teferruatı var bunun!

bir dünya para vereceksin de sana yeni saç vermeyecek mevcuttaki saçlarda yer değişikliği tesis edecek. ee arkalar seyreldi onu ne yapacağız?

kanımca her türlü dikim söküm işleri modern tıbbın bizler üzerinde sergilediği bir çeşit pazarlama oyunudur. kanmayınız efendim!

sizler de benim gibi genetik olarak kelleşme eğitilimi taşıyorsanız en afilisinden kendinize şapkalar alın bu iş huzur içinde çözülsün derim.
ektiren arkadaşlarım oldu gayet memnunlar. açıkçası ne beklediğinle ilgili bir durum. pazarlamadır, kazıklamadır onu bilmem. hayatta her olayda olduğu gibi sonucunda kendini mutlu hissediyorsan, paranın miktarı çok önemli gelmiyor sanırım.