ripple

sanal para birimidir. bitcoinden farklı olarak merkezi sistemi desteklemektedir. birçok banka bu para birimi ile anlaşmıştır. türkiye'den akbank bu para birimiyle anlaşma sağlayan bankalar arasındadır. amerikan express gibi devler liginin içinde bulunmakta yakında ripple devrimini gerçekleştirecektir. diğer sanal paralara göre daha güvenli bir liman olacaktır.

peşin edit: yüklü miktarda yatırım yaptım. bir kaç yıl içinde güzel para kazandıracağına inanıyorum.
Oldukça kısa sürede fon aktarımı sağlayan uluslararası para transfer ağı, şeklinde Ripple’nin tanımını yapabiliriz. İddialı bir şekilde tanıştığımız ve kripto paralardaki birçok konuya çözüm olacağını duyduğumuz Ripple sayesinde düşük masraflı transferler gerçekleştirebiliyorsunuz. Odak noktasında ise bankalar ile müşterileri olduğu biliniyor. Mining yapılamayan bir kripto para sistemidir ve XRP kısaltması kullanılmaktadır.

Takip edebileceğiniz site: https://piyasa.paratic.com/kripto-coin/ripple/
kesinlikle yatirim yapilmamasi gereken kriptopara. nedeni ise, ripple'in amaci para transferi yapmak fiyati bu bantta kalacaktir, cok az oynayabilir ama firlamaz
su siralar herhangi bir pump olasi gibi. kanimca uzun vadede riskli bir yatirim araci. kisa vadede prof iseniz kazanc saglar tabi ama genel tavsiye uzak durun. holo alin bosverin ripple'i.