ramazan bayramı tatilinin 9 güne çıkarılması

Cumhurbaşkanı tarafından kamu kurum ve kuruluşlarındaki bütün çalışanların Ramazan Bayramı tatili dolayısıyla 3 Haziran 2019 Pazartesi günü yarım gün ve 7 Haziran 2019 Cuma günü tam gün idari izinli sayılacağı duyuruldu.

Haydi hayırlı olsun.

kaynak
Sürekli tatilde olanların pekte önemsemediği bir durumdur.
olası bir seçim tekrarına hazırlık olabileceğini düşündüğüm tatildir. geçtiğimiz yıllarda tatilin yakın bir zamanında bu iş duyurulurken, erken duyurup insanların tatile gitmesini sağlayarak seçim yapılabilir.
iyi yönünden düşünürsek, turizm canlansın diye birleştirilen tatildir.
şirket ortasında halay çekmeme sebebiyet veren haber. yok lan dur daha çekmedim, şimdi çekeceğim.
özel sektör köleleri için en fazla 1 gün tatil 2 gün evden çalışmak anlamına genel söz dizini.
hadi çılgınlar gibi tatil rezervasyonu yapalım da "bu ay kartımın borcunu ödeyip iptal edeceğim" cümlesinin 1 yıl daha ertelemiş olalım
normalde bu kadar sık denk gelmeyen tatil durumudur. 3 gün olan ramazan bayramı veya 4 gün olan kurban bayramının 3 günü hafta içine denk gelirse bayrakları asar ve 9 gün tatile çıkarız. bu sene iki bayram da 9 güne denk geliyor.

çok araştırdım uygun yollu bir yurtdışı planı yapmak için ama uygun yollu uçak bileti bulamayarak sanırım evde kalıyorum. tam da daraldığım, değişikliğe ihtiyaç duyduğum ve yurtdışımın gelmesi yüzünden epey sıkıcı bir hal aldı bu 9 günlük tatil. tatil planı olanlar yazsın da biz de iç geçirelim...