quechua ayakkabı

üstünde nike, adidas etiketleri olsa 200tl ye satılacak ayakkabıların, üstüne quechua yazıyor diye 60-100 tl ye decathlondan alınanıdır. tamam, bir nike, bir adidas değil ama, yine de başarılıdır. sketchers ayakkabılarımın yanına yedek olarak almıştım, başta çok büyük farklar olucanı düşündüm hatta ama şuanda yedek bir ayakkabı gibi davranmıyorum kendisine.
1 sene tamamen şantiyede giydim,bazen motora binerken de giyiyorum. alalı 2 sene oldu ve hiçbir deformesi yok. hala sapasağlam
fiyat performans ürünleri.

aynı fiyat aralığındaki ayakkabılar genelde lcw nin kendi ürettiği çin menşei, 3 ayı çıkaramayan ayakkabıları. ya da buna benzer market brand dediğimiz isimsiz ürünler.

ama onlara kıyasla en azından ne amaçla kullanılacağına dair ibareleri olan (yürüyüş ayakkabısı vs) bir tık daha iyi ayakkabılar. aldığın ayakkabının amacını biliyorsun en azından. üstünde bal gibi "kaydırmazlığı düşük, az süre yürüyenler içindir" vs yazar. bazı markalar bu fiyata satıp "10 numara ayakkabı, sızdırmaz, kaydırmaz, patlamaz, dikiş atmaz" der ama 3 ayı bulamaz ve söylenenlerin hepsi yaşanır.
su geçirmez kışlık botunu uzun süredir kullanıyorum.çokta memnunum.hem öyle sağda solda kocaman yazılar logolar yok.rahatlık ön planda.