psikoloji bozukluğunun belirtileri

Uyku olmadığı halde uyumak, uyuyamiyorsan kendini zorlamak olabilir mi kendi kendime sorup duruyorum yıllardır. Bu davranışı özellikle yapmam gereken önemli işler varsa onlardan kaçmak için yaptığımi gozlemledim. Normalde asla o saate kadar uyumayacagim saatler ama mesela bir sınav varsa çalışmamak için zaman öldürüyorum. Tedavisi ne bilmiyorum ama bir an önce bu durumdan vazgecmeliyim onun farkındayım. Keşke erkenden uyanıp öğlene kadar çoğu işini yoluna koymuş bireylerden birisi olabilseydim çok özeniyorum onlara.
Etrafındaki insanların seni umursamıyormuş tavrı. Evet öyle bir durum yokken bunu hissediyorsun sonra da depresyona vs. Bunlar bayağı psikolojik problemdir hatta bu sebepten ötürü davranışlar falan bozulur ve daha öteye gider.
1-aşık olmak(olduğunu sanmak)
2-sürekli aynı şeyleri düşünme
3-herşeyden şüphe duymak kaygılanmak
4-aktif bir insanken yavaş yavaş farkına varmadan pasifleşmek
5-durduk yere gülmek(genelde)
6-sokakta yürürken istemsiz kendi kendine sesli konuşmak
7-geçmişin acısını halen aynı seviyede veyahut artarak hissetmek
kendi iç sesinizle kendinize sorduğunuz soruyu birden dış ses ile cevaplamak
Kendi kendine konuşmak,boş yere gülmek,en ufak bişeye sinirlenmek,ne yapacağını bilememek,durduk yere gelen ağlama isteği....
yanlız mutsuz ve umutsuz hissetmek yeter. dahası hastalığa giriyo zaten
artık yakınların adına sevinmiyorsan, içten içe iyiliğine sinirleniyorsan, tebrikler artık sende bir psikoloji bozukluğu grubunda yer alıyorsun
Bu aralarda kendimdenaçıkça farkettiğim durum. Zor süreçlerde olur böyle.
İnsanları huzursuz etmek fakat insanların kendisini huzursuz ettiğini düşünmek/iddia etmek.
uyumamak,sürekli birşeyler düşünmek,sürekli birşeyler karalamak,tanımadığı insanlara mesajlar yazmak,okuldaki etki,sürekli yalan konuşmak.