pegasus şişirilmiş bilet indirimleri

/ 2
Gerçekten bıkkınlık geldi, haftada bir yada 10 günde bir yüzde bilmem kaç indirim yapıyor güya ama cahil kandırıyorlar resmen. Fiyatlar ateş pahası. Fiyatları şişirip şişirip birde vergiler hariç indirim yapıyorlar.

Geçen seneye kadar yaptığı %40 - %50 bilet indirimleri vergiler dahil olduğu için gayet makul fiyatlara (150-300tl arası) gidiş dönüş bilet alabiliyorduk.

Tam protesto edilmelik!
bir çeşit pazarlama faaliyetidir, gördükçe bir süre sonra can sıkması muhtemeldir.

fiyatların yüksek olması farklı bir konudur ve devalüe olan tl sebeplidir.

şahsım olarak pegasus'un gerçek indirimlerini bulma çabası içinde oldum. bir başka deyişle aldığım biletlerimi bir yıl öncesinden almaktayım. şükür ki bu zamana kadar gidemediğim olmadı. ha olursa ona da can sağlığı deriz.
Yaptıkları kampanyalar yalancı çoban misalidir. Yolladıkları mailleri hiç okumadan siliyorum. Ya gerçekten kampanya yapsınlar ya da hiç yapmasınlar.
önce bindirip, sonra indirmedir.
bu durum ne yazık ki ülkemizde bir çok firma tarafından yapılır. (bkz: black friday) indirimleri.
yeni istanbul havalimanı’nın ebesinin nikahına yapılmasından mütevellit değerlenen sabiha gökçen için uyguladığı bilet politikasıdır.
her ay en az 10 tane %20 indirim yaptık hadi gel bak temalı mail alıyorum. ihtiyacım olmasa da hobi olarak uçak bileti bakan biri olarak size şöyle söyleyeyim. indirimsiz bilet 150-160 iken indirimli bilet fiyatları 159,99-149,99 arasında değişmektedir.

(bkz: göz boyama)
indirim öncesi bindirimi yapıyor. sonra da indirimle sanıyorsun düştü fiyatlar. eskiden yapılan indirimi tabelada hissediyorduk. şimdi elalemin ülkesinin bilet satış sitelerinden kendi ülkem havayolunun biletini daha ucuza alıyorum. gel abi rezilliğe gel.
2019 öncesinde bir sürü yere bu kampanyalar sayesinde çok çok uygun diyebileceğim fiyatlara bilet almışlığım vardı. ancak bu fiyat artışlarından havacılık sektörü de nasibini alınca kampanyalı biletlere bile çüş diyecek hale geldik. gel gelelim benim gibi bir sürü insana hiç aklında yokken bilet aldıren bu güzel firmamız çizgisinden hızla uzaklaşmaktadır. %40 gibi bir orandan bahsederken 20-30 lira gibi bir indirim yansıtacaksan öyle pranı şişirip atıp tutmaman lazım sayın flypgs. gerçek anlamda fiyat düşüren kampanyaların için bir umutla beklemeye devam edeceğiz
pegasus’un iyice bokunu çıkardığının ispatıdır. puan sistemini de değiştirdi ve hiç iyi olmadı.
üstüne para alabilmemiz gerekecek kadar indirim yapma hastalagina kapilmis firmam si. yine de cok ucuz be thy kalitesi de beklemeyin simdi
Yalnız Pegasus neyin hizmetini veriyor ki neyin zamını yapıyor anlamadığım durum.
/ 2