paypal

paypal, İnternet üzerinden çalışan online bir ödeme sistemidir. kredi kartı kullanarak veya kullanmayarak, İnternet üzerinden güvenli alışveriş yapılmasını ya da istenilen kişiye sadece bir e-posta adresi aracılığıyla para gönderilmesini sağlayan bir kuruluştur.

türkiye'de işlem görmemektedir bunun nedeni ise Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'na (BDDK) yaptığı lisans başvurusu red edilmiştir.

türkiye'de yaşamanın zorluklarından biri olarak en basitinden yurt dışından öyle rahatça freelance iş alamazsınız çünkü şirketler çoğunlukla paypal üzerinden ödeme yapar ve ülkemizde paypal olmadığı için şirketler ödeme yapamaz. bunun sonucunda ya çalışamazsınız ya da çalışsanız bile paranızı alamazsınız.

evet, bugün aldığım, saatlik 20 dolar ücreti olan işi sadece bundan dolayı kaybettim. agresifim biraz.
Türkiye’de kullanılamamasının sinir bozuculuğu. Başka hiçbir şey söylemek istemiyorum çünkü paypal yok diye başka gönderim araçları yüzünden 250 liraya yaptığım işten elimde kesinti sonunda 40 lira kalmıştı. Ulan zaten işi karın tokluğuna yapmıştım bir de elde kalana bak. Düzgün bir sistem kurulsun şu parasal işlerde ya da düzgün yapılan işlerin önü açılsın.
booking gibi kaldırılması aşırı anlamsız platformlardan biridir. iyi ne varsa faydalı ne varsa tek tek eksildi masadan.
Gereksiz ödeme aracı. bu kadar ödeme aracı var paypal ile ödeme zorunluluğu getiren siteler yüzünden kesinti yapıyorlar sonra daha fazla para çıkıyor cepten.