özlem keşifte

kendisini yeni keşfettim. yakında emre durmuş'un kadın versiyonu olabileceğini düşünüyorum. yeni olmasına rağmen başarılı seyahat videoları bulunuyor. umarım paylaşımlarına devam eder ve bizde yeni birilerini kazanmış oluruz.
eline aksiyon kamera almış, sosyal medya türkçesine sahip, ağzına kürekle vurma hissi veren kız. nerden buluyorsun bunları anlamıyorum.
birş eyler yapmaya çalışan birilerini neden hemen karalamaya çalışırlar anlam veremem bu duruma. çok biliyorsanız ve daha iyisini yapacağınıza inanıyorsanız buyrun sizde yapın. bende bir kaç videosuna denk geldim ve gayet başarılı buldum arkadaşı. yolunun açık olmasını diliyorum.
içerikleri genelde türkiye'de olan ama yakın zamanda yurtdışını da gezmesini beklediğim kadın youtuber. az takipçisi ilk başta pek dikkat çekici gelmiyor fakat zaten youtube nerede gereksiz şeyler var onları ön plana çıkarıyor.

özlem keşifte

daha iyi yerlere gelir umarım kısa zamanda.
bu kızı herkes youtuber ve instagramer olarak biliyor ama kendisi aslında harika bir de seyahat bloguna sahip. faydamız olması açısından şuradan ulaşabilirsiniz. neredeyse gitmek istediğim her yer hakkında bilgiler yazmış.

bir de youtube konusunda çok eğlenceli ve bilgilendirici içerikler paylaşıyor ama hala pek fazla tanınmıyor. kamp sever bir kişiliği var ve ses tonundan çok heyecanlı birine benziyor. kadın girişimciler desteklenmeli, ülkemizde daha iyi rol oynamalılar. bu yönüyle özlem keşifte hanımefendiyi tebrik ediyorum.
emre durmuş'un kadın versiyonu. fakir takılarak gezmiyor ama gittiği yerler güzel. çektiği kamera ekipmanlarından bile özenli videolar çektiği belli oluyor. özellikle kameramanı kim diye merak etmiyor değilim.
genelde videolarında boş konuşan yapmacık youtube kişisi. yukarıda da birisi yırtık pantolonla hatta emre durmuş'la karşılaştırmış. bu bir şakaydı sanırım. iyi bir gezi anlatıcısı olmak istiyorsa on fırın ekmek yemesi lazım.
takipçileri gibi buradaki olumlu yorumları da sahte olan instagram şeysi.
milleti aptal yerine koymaya bayılıyorlar ya. videoları çekilişler yaparak izleten bildiğin pazarlamacıdır kendisi.
Ne kadar samimi tartışılır ama profesyonel olması kötü içerikler sunuyor anlamına gelmiyor. En başta enerjisi oldukça yüksek farklı içerikler sunuyor ve ben tiny House tarzında geliştirdiği içerikleri oldukça değerli buluyorum. Bunun emsallerini her zaman youtube'den izlerdir ve türkiye'de neden yok derdik meğerse ülkemizde de bir hayli fazlaymış hatta sın derece güzel tasarımlar ve ekolojik mimarilerin olduğunu da görmüş olduk. Özellikle Kemal'in yaptığı ev tasarımı nı oldukça beğendiğimi söyleyebilirim.