otostopta yaşanan en kötü olaylar serisi

cevaplanabilir entry
Konya da gerçekleşen bir otostop macerası. İlk otostop keyifli, eylenceli bir mühendis abimiz aldı arabasına ve yarı yola kadar getirdi. 2. Otostop tam bir felaket. Nissan Navara arabası olan bir kaba, cüsseli bir dayı aldı. Gevşek bir konuşma stili vardı baya içmiş zaten Bi erkek olarak önce sözlü olarak eve gidelim güzel şeyler yaşayalım diye şeyler teklif etti ardında yavaştan bacağımı elleme çalıştı en son dayıya arabayı durdurması için ısrar ettim ve kaçtım haydi bakalım konya da bir macera. Allah tan bir şey olmadı.
Uzun bir yolculuk devam ederken adamın gözler kaymaya başladı.
Bende gel sen dinlen ben süreyim dedim. Kabul etmedi.
Daha sonra kaza yaptık
Beni otostoptan soğutan olaylar silsilesidir.
Couch evinde bana taciz etmeleriyle benim gece yola çıkmam bir oldu. Tabi o saatte kimseye ulaşamadım. Kar yağıyor ve hava da yerler de berbat. Kız başıma kaldım gecenin bir vakti bilmediğim bir yerde. Taksiyle bir yere kadar gelip sonra Yürüye yürüye vardım otobana.
Saatlerce hiçbir lanet araba durmadı. Büyük ihtimal fahişe sandılar. Beklemekten vazgeçip bir saat yol yürüdükten sonra hava aydınlandı. Arabanın biri beni aldı terminale bıraktı.
Cepte 10 tl para kalmış. Otobüse binemem. Ben yine yürü yürü... o an karşıma benzin istasyonu çıktı orada bana şehirlerarası minibüsü tarif ettiler.
Bindim bir şehirlerarası minbüse el mahkûm. Para da vermedim. Yolcular yolda peş peşe indi. Ben kaldım şoförle. Adam da parayı istedi. Cebimdeki son parayı verdiğimi görünce bir şeyler teklif etti. Ben cebimdeki son parayı verip indim. Ama nerede indiğimi bilmiyorum. Otostop çekmeye başladım. Üstüm başım çamur oldu. Hayatıma lanet ettim. hem g*tüm dondu hem psikolojim bozuldu. O an bir araba çarpsa da ölsem, diye iç geçirdim. Hayatımda daha kötü nasıl bir gün yaşayabilirdim?
Sonra tırcı bir abi aldı beni. Tırcı abi gideceğim yerin yakın olduğunu söyleyince içim ferahladı ve ben orada ağlamaya başladım tutamadım kendimi. Tek istediğim şey eve varmaktı.
Eve varınca üzerimde montumun olmadı, sadece ceket olduğumu anladım. Gece aceleyle evden çıkarken almamıştım ve aslında ben o an donuyordum. Doğalgazı açtım son ayarda. Yattım yatağıma.. iki gün o yataktan hiç çıkmadım.
Karnım açlıktan isyan edince kendime salçalı makarna yapıp hayatın gelmişine geçmişine sövüp saydım.
Bir daha asla ve asla hiçbir kuvvet otostop yapmaya ve couch evinde kalmaya zorlayamaz beni.