otostop ve kamp kültürünün popülerleşmesi

cevaplanabilir entry
bir kahve, kitap, kedi kadar olmasa da başlığı açan yazara katıldığım önermedir. unutmadan bir de şarap var tabi.

bunu yapanlara zerre kızmıyorum. bodrum d-marin’e, çeşme’de sole mare’ye gidenden tutun da, barcelona w otelin roof’unda şarabını yudumlayan da var sosyal medyada ve bunu insanların gözünün içine sokarak yapıyorlar. parası olmayan, özenen bir gençlik de işi ucuz yollu halletme peşinde. çadır kurmalar, otostop çekmeler bu yüzden. insanlar ezilmişliklerini bastırabilmek adına bitli hostellerde kalıp, ukrayna’nın ortasında couch arıyor. hiçbiri bu gençlerin suçu değil.
popülerleşen her şey değişmeye mecburdur. ruhumuzun bozulmaması en büyük dileğimdir.
sıkıldığım ve bıktığım durumdur... bu kişiler yüzünden biraz da camping'ler dışında her yerde tacize uğrar olduk kolluk güçleri tarafından... -kolluk güçlerinin abartısız güç uygulaması saçmalığı ayrı bir kavram-
Negatif etkileri olduğu kadar pozitif etkileri de olan durum. İnsanlar madem işin negatif tarafından bakıyor, ben de biraz bardağın dolu yüzünü göstereyim.

İlk olarak yavaş yavaş bir doğa sevgisi aşılanmaya başlıyor insanlara. Çocuklu çocuklu kamp yapan aileleri görmeye başladım. Bu çocuklar doğayı şehirdeki çocuklardan daha fazla görüyorlar. Kampçılar normalleşmeye başladı, insanlar size daha az alienmışınız gibi davranmaya başladı. Umarım daha da gelişir ve pozitif yönleri öne çıkmaya başlar bu populerlesmenin.
doğal olarak ücretsiz kamp alanlarının yasaklanmasina ücretlilerin de ücretlerinin artmasına sebep olan olaylardır.