otobüslerin teyze ve dede dolu olması

sabah erken, gece geç saat ne zaman bir otobüse binsem huzurevi servisine dönüşüyor.nereye gidiyor bu dedeler ve teyzeler
İstanbul'da 65 yaş üstü kartıyla, gençliğinde pek gezememis amca teyzelerden oluşan topluluk. Salın gezsinler ya, biraz torun minciklasinlar.

Okumaz ama eğer bir teyze amca okursa, gençlere de saygı duyun, iş giriş çıkış saatlerini kullanmamaya çalışın. Ellerinizden öpüyorum.
1933 doğumlu dedem Okmeydanı'nda oturuyor. Ulaşım bedava olduğu günden beri her gün istisnasız öğlen namazına Perpa'ya gidiyor. Bazı günler yetinmeyip oradan Eminönü'ne geçiyor, oradan da otobüse binip tekrar eve geliyor akşam üzeri. Benimki böyle, diğerlerini bilemem..
Sürekli ortaya çıkan ve nereye gittiklerini anlamadığımız insanlar
eskişehire gittiğimde çok daha fazla şekilde karşılaştığım durumdur. bunda şehrin öğrenciler hariç genel yaş kitlesinin yüksek olmasında ve ücret kart olayının çok büyük katkısı vardır.
her yerdeler ve bizden daha cok gezdikleri kesin. doktora vs. gidenlere bir şey demiyorum da sürekli boş vaktim var, akbil de ücretsiz zaten diyip kendini sokağa attıktan sonra gelip bütün gün yorulmuş, çalışmış insanların tepelerinde zebani gibi duranlarını anlayamadigim durumdur. utanmasam yer verirken evden niye çıktın bey amca, nereye gidiyorsun teyze diye soracağım az kaldı.
nereye gidiyor bu insanlar, nereye?

sürekli hastaneye, bankaya gidiyor olamazlar ya! e işe gitmedikleri de aşikar. acaba sadece bizi huzursuz etmek, işe giderken zar zor bulup oturduğunuz yerinizden sizi kaldırmak için mi binip duruyorlar metrobüslere, otobüslere.