otelde haftasonu kaçamağı yapan sevgililer

şimdi mesela tatile gidersin ve konaklamak için bir otel tercih edersin. o otelde de haftasonu kaçamağına gelmiş birkaç tane çiftlerden olur. nedense bu çiftler, kimseye görünmemek için kahvaltıya ya herkesten en önce ya da en son çıkarlar. kahvaltı alırken çaktırmadan bunları süzdüğünüzde kızın suratında gerdek gecesinin ertesi günüymüş gibi hep muzip bir utanç ifadesi olurken erkekte aşırı asabi tavırlar görülür. kazara erkek olanla gözgöze gelsen dalacak gibi bir agresiflik mevcut. atıyorum, lobiden restorana giderken otelin en kuytu köşelerini tercih ederler. eve giren hırsız misali hep bir tedirgin ruh hali. sanki mahalledeki pakize teyzeye yakalanacaklar.

zorunlu edit: birkaç yazardan özel mesaj geldi. o yüzden tespitlerime devam ediyorum.

bu kaçamak önerisi genelde “aşkım bir haftasonu kapadokyaya gidelim” diyen kız tarafından gelir. erkeğin suratındaki sinirli ifade işte burada başlar. bu sinir “ulan altüstü sevişeceğiz, bu kadar masraf yapmaya ne gerek var şimdi” demenin yüze vuran ifadesidir. uçak biletleri, otel rezervasyonu, kiralanan araç, yeme içme derken bu organizasyon ortalama 2500 liraya patlar çocuğa. bu asabiyet eve dönene kadar da devam eder erkeğin suratında. bu çiftler evlenmezler. bunu bir kenara yazın. ancak bu 2 günlük kaçamak boyunca erkeğin suratı yukarıda tasfir ettiğim kızınkiyle aynıysa bunlar evlenirler.
bir adet karşı cins olursa yakın zamanda düşündüğüm şeydir.
yapamayanları kıskandıran insanlardır.

genellemeye kapalı bir konudur.
gereksiz bir başlık olmuş bence ne yani illa her şeyi altı üstü bir sevişeceğiz demeye bağlamak nedir ya bu mu düşünce tarzın.