okulun bitince ögrenci akbilinin bitmesi

/ 2
okulun bitince ögrenci akbilinin bitmesi demek birden boşluga düşer gibi, 5 çocukla ortada bırakılmış gibi bir his yaratır insanın içinde akrabalardan bulmaya çalışırsın ama kimsenin eli varmaz vermeye hepsi işleri düşünce sana gelen akrabalardır çünkü demem o ki okul ömrümüz boyunca sürse çok güzel olur, tabi dersler ve sınavlar kolay olacak.
daha çok gencim diyerek sırf akbil için açıktan ikinci üniversiteye kaydolmak tavsiye edilir, tabii akbil bahane kendini geliştirmek şahane
akbilinde değişen sesle birlikte ekrana bakman, yeşil rengi ve 2.60tlyi görmenle anladığın, içini acıtan, kalbini kanatan, bok gibi durumdur.
insanı ikincil bir okul okumaya itebilecek kadar korkunç bir cep boşalma hissidir. insanın nadir enayi hissettiği anlardan biridir.
mezun olmama rağmen hala öğrenci basıyorum.. maşallah :D
bahsi geçen izmirim kart (eski adıyla kentkart) ise belediyeye bağlı şirketin oldukça seri davranıp mümkün mertebe en çabuk sürede iptal etmesiyle meşhurdur.

2 hafta beklemeden iptal ettiniz bre vicdansızlar, neydi günahımız?
asla asla asla kabul edemeyeceğim olay. bu yüzden ilk önce tarih, sonra adalet, sonra felsefe, sonra yüksek lisansı okumayı tercih ettim. ölene kadar öğrenci olurum yinede tam basmam kardeşim
bir dönem önce yüksek lisans tüm derslerimi ve tezimi verdiğimden dolayı beni etkilemeyen durum. dönem sonuna kadar sistemde öğrenci gözüküyorum. iş yerim yol ücreti her ay 260 lira yatırıyor, ben ise hep 50 - 60 liralık dolduruyorum bir ay her türlü yetiyor.
eski patronum öğrenci akbili olanların yol ücretlerini ona göre hesaplayıp yatırıyordu. lanet
/ 2