öğrenci evi

/ 7
Aileye 500 öğrenciye 900 olan kira hedeflerini doğuran terimdir.

Dünya üzerinde iç savaş tanımının doğduğu yaşam alanları olarak bilinir.
Kettle ve ütünün çok işlevli olarak kullanıldıği oksijensiz solunumun insanlardada görüldüğü bir ortamdır.
Yıllardır öğrenciyim ama bir türlü çıkamadım ya la şu öğrenci evine. Olmadı hiç öyle ortamım, yaşayamadım o hissi. Ailenin yaşadığı şehirde okursan böyle olur tabi. Neyse daha yüksek lisans var. Şimdiden şehir önerilerinizi alırım.
Not: İzmirde yaşıyorum.
trabzonda erkek öğrenci evi bulmak işkence gibidir. erkek öğrenciye ev verilmez. ev sahibi muhterem hacı amcaların bahanesi; erkek öğrenciler evi kerhaneye çeviriyor.
not: yıllarca rus kadınlar çömlekçi mahallesindeki sayısız otelde pazarlanırken kimsenin sesi çıkmadı bu şehirde...
Tüm parayı iddaada orda burda harcayıp kirası denkleştirilemeyen , kızlara iskender yediren öğrenciyi makarnaya talim eden , misafir olarak kadın arkadaş geldiğinde pırıl pırıl olan , 4 kişi çıkılıp 10 kişi yaşanan öğrencinin oturduğu ev tipidir
Ekmek arası makarna yiyebileceğiniz. Masa üstünde dünden kalma mulaşık duran. Hepimizin bir dönemini kaplayan ama en sıcak dostlukların, aşkların, acıların yaşandığı yer.
önüne geldiğinizde kapısını açmaya dahi tenezzül etmeden kendini belli eden evdir.

tek kişiden oluşan nağmı diğer bekar evlerinden tutunda nüfüsu 15-20 leri bulan tipleri mevcuttur.
(bkz: plansız nüfus artışı)

en belirgin özellikleri arasında perdesiz ve silinmemiş camlar, salon ve odalarda yer yer görülen bira şişeleri ve son olarak ısınma ve yemek ısıtma aracı olarak kullanılan ufolar sayılabilir.
/ 7