nuriye ve semih

/ 2
Nazim Hikmet, düşünceleri, şiirleri yüzünden hapsediliyor. Suç işlemiş sayiliyor ve üzerinden yasa çikariliyor. O boşu boşuna hapis yatilan yillar, sizin boğazinizi düğümlerken, yine Nazim anlatiyor bu durumu; "Mesele esir düşmekte değil, bütün iş teslim olmamakta".

İşte bütün mesele bu.
#NuriyeGülmen
#SemihÖzakça
İnsan aç susuz yüzlerce gün yaşayabilir
Ya onursuzca ?
Nuriye gülmen hocamız derhal serbest bırakılsın...
sedat peker' in ödüller ile onurlandığı güzel ve yalnız ülkemde mahsurdular, sözlüğün leyleği gibi uçacak onurları varken kanatlarını kırmaya, yolmaya çalıştılar.
acımadılar, acınmayacaklar.
iş,emek,özgürlük mücadelesi veren hocalarımız.semih hoca adli kontrol şartıyla artık aramızda. nuriye hoca numune hastanesinde ve her geçen gün ölüme yaklaşıyor.açlık grevinin 231.gününde .dileğimiz en kısa sürede onunda aramıza dönmesi.
Sevmek;
Hatır tutmaktır,
hatır saymaktır,
vefadır,
insan olmaktır...

Biliyorum;
Hüznümüzle vedalaşma olanağı hiç olmayacak gibi,
olsa da,
umud ektiğimiz bu topraklarda,
er ya da geç biz kazanacağız.. !

#AçlıkGrevinde #234Gün
#Öldürtmeyeceğiz.
Nuriye #VeSemihOnurumuzdur.

Aşk Örgütlenmektir !
Güzel günler göreceğiz güneşli günler
Motorları maviliklere süreceğiz
Dayan hocam az kaldı mücadelemiz hiç bitmeyecek
iki güzel insan. nuriye eskişehir'den arkadaşımdır. tutuklanmadan önce ankara'da ziyaretine de gitmiştim. gezi direnişinde ikimizde eylem komitesindeydik. her daim yaşamayı seven bir kadındır kendisi..
Siz ne güzelsiniz bu başlığı açanlar, gelecekten umutla bahsedenler.

Ekmek için,adalet için mücadele eden iki yürekli insan onlar.. eriyen bedenlerine rağmen mücadeleden geri durmayan cesur yürekler..

Sizleri seviyoruz.. yanınızdayız
tutuklanmalarına eziyete maruz bırakılmalarına karşı olduğum 2 ideolojik saplantılı kişi.tutuklanmaları yanlış düşünmek suç olmamalı bu ülkede ama bu şahısların öğretmen olmalarınada karşıyım daha doğrusu herhangi bir ideolojiye körü körüne bağlanmış kimselerin çocuk eğitmelerine karşıyım.
/ 2