normalleştiremediklerimizden misiniz

cevaplanabilir entry
iyi mi kötü mü bilemedim ama içinde garip bir neşe: 1 Haziran Normalleşme Gençlik ve Ramazan Anma Günü

son sokağa çıkma "kısıtlaması" ardından hepimiz "yeni normaller" adı altındaki hayatımıza döneceğiz. bilemedim gerçekten yeni normaller mi istedikleri toplumu oluşturma çabası mı yok sa alalım verelim ekonomiye can verelim mi?

bilemiyorum altan bilemiyorum. umarım görecek güzel günlerimiz vardır da olumsuz etkisi gelecekteki sağlığımıza sirayet edecek ya da günlerimizi bizlerden alıp götürecek kiminin deyimi ile Covid19 kiminin deyimiyle "çayniiyyss viyrus" kimine göre kovid virüsüne yakalanmadan simülasyonun bu bölümü de tamamlarız.

sağlıcakla,
Bodrum’da zaten gidilmişti normalleşmeye ve bizim açımızdan çok değişiklik olmayacak gibi duruyor ama ben yine de uzun zamandır dışarı çıkmıyorum aşırı gerekli bir durum olmadıkça. Şimdi bu normalleşme ülke genelinde oldu ama erken mi oldu geç mi oldu emin değilim. Sonuçta hastalık tümden geçti mi belli değil. Bilemiyorum risk gibi. Ama normalleşmek ekonomimiz açısından da bir zorunluluk aynı zamanda. Karışık durumlar.
Eğlence mekanları ve nargileciler açılamaması bi miktar üzde de harika bir haber. Umarım 1 hazirandan sonraki bu düzene ayak uydurabiliriz..
Her yer ayın 1’inde açılmasına rağmen hipodromların 10’unda açılması bir işkillendirmedi değil. At önemli. Büyük oyunu görmeye çalışıyorum. *
zaten çok bi anormal düzeyde değildik diye düşünüyorum, bir kısım mecburiyetten dışardayken bir kısmı da; “çok sıkıldım yiaaa” diye sokaklardaydı. Umarım yeni normale alışalım derken sürüden ayrı düşmeyiz ✌🏽
dur bakalım, bir şeyler oluyor. mesela önce avm’ler açılıp sahiller yasak dendi ya, orada görmeliydik büyük resmi, göremedik.
yine bir hangi yaş serbest acaba krizi ile karşı karşıya kaldığımız normalleşme süreç kararlarıdır.
bkz. "18 yaş altına sokağa çıkma yasağı olup, 1 hazirandan sonra kreşlerin açılması, daha sonra bunu açıklamak için tekrar ek genelge yayınlanması."