murat övüç

netfiliks sözü ile son dönemlerde popülerliğini katlamış olan sosyal medya fenomenidir. geçtiğimiz günlerde armağan çağlayan ile yaptıkları röportajını izledikten sonra esktra bir sempati oluşturdu bende, kerimcan durmaz gibi balonlardan ise hayatında böyle zorluklar çekmiş ve bilmediğimiz onlarca yanı olan bir insanı daha samimi buluyorum.
Çelişkilerle dolu bir reklam balonudur. Komik midir derseniz hayır demem
Fenomenligi de tartışılmaz ama gelin görün ki kendi cinsel yönelimi ile ilgili çektiği zorlukları anlatırken aynı zamanda da pride yürüyüşu için söyledikleri ve dahi ağır biçimde kadınları suçlar cinsteki seksist hakaretleri saymakla bitmiyor. Hayır hasenati teşvik etmek adına göz önünde yaptığını savunup kimsenin takdirine ihtiyacım yok derken aynı zamanda yaptıkları için teşekkür edilmeyince insanlara hakaret etmekten geri durmuyor.
Hep zengindik ben bazıları gibi sonradan görme değilim diyor ama her yerde ketçap ekmek hikayesini anlatıyor.
Evli adamlarla birlikte olan kadınlar için söyledikleri malumumuzken kendi erkek arkadaşınin da evli olduğunu söylemekten asla çekinmiyor.
TR serverinin özeti gibi bir çelişki adam ya.
Üstteki yazara kesinlikle katılıyorum.
Tamamen rüzgar nereye eserse tayfasındadır.
Çelişkileri en başta inançlarında başlıyor zaten.
sosyal medyanın her yerden gözümüze sokması sebebiyle maalesef ismini ve nasıl biri olduğunu bildiğim bir şahıs. bomboş bir karakter, nesi ile ünlü necidir onu da anlamış değilim.
Eğer bir cinsel yönelim adına rol model olarak sunulan bir kişi ise, diğer tüm benzer rol modeller gibi, sanki o cinsel tercihteki herkesin bu mizaç kalıplarında olması gerekiyormuş gibi gereksiz bir imaj yaratılıyor. Kendi şahsına münhasır şu sıralara gündemde olması sebebiyle keyfinin gayet yerinde olduğunu düşündüğüm kişi.