mücahit muğlu

uzun zamandır takip ettiğim doğa fotoğrafçısı gezgin. özellikle karadeniz'den çektiği fotoğrafları her gördüğümde tası tarağı toplayıp çekip gidesim gelir. yalnızca doğada çektiği fotoğrafları paylaştığı bir instagram profili var. göz atmak isterseniz @mucahitmuglu
bir gün önce türkiye'den paylaşım yaparken ertesi gün çadırdan çıkıp izlanda'daki bir şelalede yüzünü yıkayan acayip insan. izlanda'nın ne kadar harika bir yer olduğunu paylaştığı storylerden sonra anladım.
türkiye' de fotoşop programlarını en iyi kullanan fotoğrafcıdır. önceden interrail grubunda sürekli görürdüm, ordan tanıyordum, burda da çıkınca şaşırdığım ve kendi adına güzel yerlere geldiğini görünce sevdiğim kişidir.
gezgin sıfatıyla alakası olmayan instagram profilidir. izlanda'ya gidip hostelde kalıp sabahı 2 dakika çadırı kurup fotoğraf çeken arkadaş.

(bkz: sosyal medyada popüler olmak için gezenler)
Uzun zamandır zevkle takip ettiğim ve tanışmayı iple çektiğim doğa fotoğrafcısı bir gezgindir. Gördüğüm kadarıyla bütçesi veya sponsorluğu yerindedir.
instagram aracılığıyla kendisini tanıdım. harika fotoğraflar çekiyor, izlanda fotoğrafları efsanedir.
turkiye’ de yaptigi isi en guzel yapanlardan. iyi insan, iyi fotografci.
birçok yerden duyduğum kadarıyla instagramda hileli takipçi ve beğeni satın alan fotoğrafçı. eğer bu doğruysa yakışmamış. çünkü fotoğrafları zaten oldukça güzel. böyle şeylere gerek yok.
nedense bana samimi gelmeyen, like peşinde koşuyormuş hissi veren gezgin.
Hala gezgin diyenler var. Çıldırmak üzereyim. Mücahit muğlu gezgin ise sabri akın'a ne diyeceğiz?