motorsiklet

asla ve asla doğru yazılamayan bir kelimedir. motosiklet kullancılarının bile "motorsiklet" dediği durumlarda imlâ kılavuzu kullanmaları gerektiğini her durumda hatırlatınız.
Dünyadaki en eğlenceli araç olup en tehlikeliler arasındadır kendisi. Rüzgarın keyfini alan motorun altındaki o sesi duyan ve hissedenin madde gibi bağımlılık kazandığı alettir kendisi. Ölüm makinesi de denir ve haklıdırlar ülkemiz şartlarında yollar sürücüler ve kurallardan dolayı motosiklet kullanmak rus ruleti ile aynı tehlikeye sahiptir.
güzel araçlardır fakat tehlikelidir ama tehlikesi aracın kendisinden dolayı değil yarım beyinli diğer sürücülerden dolayıdır.
Telaffuz ederken r’ye vurgu yapılır ama sorun değildir. Önemli olan motosiklettir. Tehlikeli görüpte üzerinde o duyguyu tatmayanlara denemelerini tavsiye ederim. Kendinizi özgür hissedecek ve (bulabilirseniz) boş, düz bir yolda kısık sesli müzik eşliğinde yapılan yolculuk,kısa süreliğine de olsa hayatınızdaki herkesi unuturup insana yaşama Sevinci verir
Tehlikeli diyenler yanasmasin ama bize de bulasmasin lutfen.aea nin sozuyle"tehlikeli olan bu alet degil trafiktekiler..."