mng kargo

Ülkede en kötü kargo firması aras kargo bilirdim ta ki mng kargo ile tanisincaya kadar. Kargoyu İstten İzmire 2 günde getiriyorlar ama kargo 3 gündür şubede bekliyor. Şubeyi arıyorsun ulaşılamıyor genel merkezi arıyorsun not dusulecek diyorlar vb. Gerçekten reziller tercih etmeyin ettirmeyin.
edit: 4 gün oldu
Lokasyonum itibari ile kargomu 2 günde getirebilen yegane kargo firması. Kötü falan değildir efem.
Daha ucuz diye Mng'yi bırakıp Sürat Kargo ile anlaşma yapmıştı çalıştığım firma. 1 ay boyunca gönderdiğim çoğu kargoda sorun yaşayınca geri döndük. Hatta Mng kargoda çalışan abi 2-3 haftaya bize geri dönersiniz bak görürsün demişti, bildi adam. Bence iyidir.
Bence gayet güzel çalışanları firması bu zamana kadar hiç bir proglem yaşamadım ülkenin en ücra köşesine bile teslimat yapıyorlar.
Telefonlara çıkmayan bir firma dağıtıcı 6.kata çıkmaya üşendigi için evde yoklar açıklaması yapabiliyor
şubeye gelen kargo için ne arayan soran firma, koklayarak mı bulacağız ulan kargomuzu.
tc'nin en rezil kargosudur. şubeyi ararsın, açmazlar; kargoyu şubeden teslim alın derler, 3.iş günü dolmadan gidersin ama iade edilmiş derler; 2 gün sonra sitede teslim edildi yazısı çıkar. genel merkezi ararsın, bakım nedeniyle şu an bir şey yapamayız diyorlar. Tam olarak neden kargo şirketi oldunuz o zaman? 1 haftada saç beyazlatır insana, öyle bir firma
her ne kadar şubeden şubeye kargoların dağıtım performansı değilse de sürat kargo ile birlikte mng leşlik kavramının başını çekerler.