metallica

lars ulrich, kirk lee hammet, adını hatırlamadığım maymun bassçıları ve frontmanleri james hatfielddan oluşan kadrosuyla, şimdiye kadar thresh metal ve diğer tarzlarda 13 albüm/single yapmış, efsane metal grubu.
bilmeyenlerin bile yorum yaptığı mükemmel grup. aa metallica mı,en sevdiğim şarkısı nothing else matters çünkü diğerlerini bilmiyorum
ergenliğimde dinlediğim müzik grubu. Arada açar coşarım
istanbuldaki konserinde muhteşem eğlendiğimiz; yeri geldiğinde top, yeri geldiğinde insan tekmelediğimiz muhteşem grup :D
bassçısının adını bilemeyen bir adamın açtığı başlığa niyet bile çekmem
metal müziği yayan, insanlara duyuran, insanların metal dinlemesini, metalı beğenmesini sağlayan ancak son zamanlarda insanların ba$kalarına "hava atma" malzemesi olarak kullandığı grup. artık bazı megalomanlar müzik muhabbeti yaparken, "peh metallica ne lan, ben kirkten daha iyi çalıyorum. aptal onlar adam değil" şeklinde bu insanları kötüleyerek kemale ermi$ olduklarını zannederler.
2008 ali sami yen konserinde canlı dinleme fırsatı bulduğum gruptur. Kirk Hammet'ın deli gibi attığı sololar hala kulağımda. havada da bolca şişirilmiş prezervatif uçuyordu.
gitarı sayelerinde öğrendiğim grup. ayrıca konserleri çok eğlenceli :D