mesut özil

15 Ekim 1988 almanya doğumlu türk asıllı milli futbolcudur. şuan arsenal fc takımında orta saha olarak forma giymektedir.

mesut özil - tahsingungordu-jy9sc
2010 dünya kupasında gösterdiği başarıdan sonra kariyerinde yükleme gösterdi , Real madrid gibi büyük takımda oynayarak şuan bulunduğu klubü arsenal a geldi . Memleketi zonguldak çaycuma ilçesine bağlı saltukovalıdır
kendisi doğduğu yıl vefat eden ferrari kurucusu enzo ferrari'nin gençliğinin kopyası. akla reenkasyon gerçek mi acaba sorusunu getiriyor.

mesut özil - amnesiac-zsFuB
DHA'nın verdiği son dakika bilgisine göre 3.5 yıllığına Fenerbahçe'nin futbolcusu olmuştur.
profesyonel futbolcu olması dışında pek fazla anlam yüklemeye gerek olmayan bir bireydir. Para nerede o orada, klasik futbolcu hayatlarına sıradan bir örnektir.
Hakkında çıkan transfer haberi doğruysa bırakın oğlanın sünneti, torununun oğlunun tüm masraflarını çıkartacak bir kontrat kapmış futbolcu. Böyle kariyerinin sonuna gelmiş futbolculara bu paraları vermekten vazgeçmedikçe Türk futbol kulüplerinin düze çıkması pek mümkün görünmüyor.
Bir Fenerbahçeli olarak yapılmış boş bomboooşşş transfer. Sonra ülke futbolu niye ilerlemiyor, kanser edersin insanı Fenerbahçe.
Yıllarca ülkesini seçmedi eleştirilerine maruz kalmış futbolcu. Şimdilerde fenerbahçeye transferi gündemde. İstanbul sevdası başlamış birden. Yersen...
Eğer haberler doğruysa Fenerbahçe'ye transferi gerçekleşmiştir.
30 yaş üzeri avrupadan kovulmuş hangi futbolcu varsa tonlarca para harcayıp getiriyoruz.
Madem çok iyi Fenerbahçe'li maddi olarak göstersin bakalım farkını.