mesafeli ilişkiye otostop ile gitmek

Hayatımın en güzel dönüm noktası o günlerden kalma olduğu ve ona söz verdiğim için kayseri-tekirdağ yaptığım yoldur benim şu an sevgilim var ve onunda var ama görmeye değerdi onu bence gidilmeli
sanmıyorum. bi kız bi erkeği görmeden sevemiyor o yüzden sürekli yanına çağırıyor. sen niye gelmiyorsun deyince kız başına nasıl geleyim deniyor. otostopu bırak otobüsle gel o zaman.
Haftalarca haftasonları istanbul-çanakkale rotasını yaptığım durum. Çok sevdik bir o geldi bir ben gittim. Sonra uzak ilişki yapamadık yolları ayırdık. Olsun yine olsa yine yaparım dedirticek durumdur
ah bir zamanlar sürekli yapardım, ne de hoş bir eylemdir. yolda olmak güzel, yolun sonunda sevilen kişinin olduğunu bilmek daha da güzel. şimdilerde pek arabanın geçtiği bir rota olmadığı için trenle gidiyorum. onun da ayrı bir keyfi var ama otostop candır can.
Boyle bir iliskiniz varsa otostop sayfasinda gostermezseniz olmaz.sevdicegime gavusmam gerek diye post acmis olmaniz gerek.yoksa kabul edilmiyo yani.
Karşı taraf otostop cekmenize karşıysa sıkıntı olabilen durum. Bkz:ayrıldık
şu aralar bi' çılgınlık yapıp ilişkiyi başlatmak ümidiyle girişsem mi diye düşündüğüm olay. ne dersiniz arkadaşlar, dağları delemesem de gönülleri fethedebilir miyim dersiniz?
ilişki mi başlattı devam ettirdi. ettirmeye devam ediyor. velhasıl otostop mübahtır. çekiniz