mayo ile otostop

Yapılmaması gerekilendir, özellikle yan koltuktaysanız. Adam ciddi bir konu anlatırken malum şahsın kalkışa geçişi ve olmasın diye düşündükçe daha çok kalkması. Pişmanlık abidesi
Eğer sadece mayo varsa üstte her türlü sapığı çekmenize sebep verecek olay. End of the fucking world’e hiç unutmadığım sahneyi hatırlatmıştır bana. T-shirt ünü kaybeden ana karakter otostop çekmeye çalışır ama kimse dumaz diğer karakter de ona şöyle bir replikle karşılık verir “you look like a weirdo with your nipples out. no one stops for weirdos except other weirdos.”
Mayonun Islak olmaması halinde sıradan sayılabilecek bir durumdur.
Olympos'da gişelerin oradan çıkıp yürümeye üşenip otostop çekerseniz normaldir fakat Yeşilköy halk plajında denize girip sahil yolu caddesinde bu işi yaparsanız normal değildir. Her şeyin yeri vardır, saçma yerlerde saçma hareketler yapmamak için beyin denilen organı kullanmak lazım gelir.
yerine göre değişebilecek bir eylemdir. yazlık yerlerde problem olmayacağını düşünsem de yazlık olmayan her yerde çok büyük problemlere yol açabilecek bir eylem.
ıslak olması halinde büyük ihtimalle alınmayacağınız, benim araçla olduğum durumda da imkanının olmadığı durumdur. ıslak ıslak binecek kadar da kimse yüzsüz değildir.