malta

/ 2
Küçük bir Akdeniz adası.Genellikle dil okulu öğrencilerinin uğrak yeri.Yaklaşık bir yıldır burada ikamet etmekteyim. herhangi bir sorunuz varsa çekinmeden sorabilirsiniz.
ingilizce öğrenme hayaliyle giden türklerin sabahları sucuklu yumurta ve burger king ile aylarca yaşadıktan sonra daha çok türk tanıyıp döndükleri küçük ada ülkesi.
Misyonu yurtdışından gelen ögrencilere ingilizce egitimi vermek olan bir akdeniz ülkesi
her ingilizce meraklısı için öğrenme eğiliminin ne kadar olduğuna bağlıdır. ben gittiğimde etraftaki türkler derse gitmiyor geceleri kendi aralarında takılıyorlardı. sabah da çoğunluk derse gelmiyordu. böyle bir ortamda çok normal olarak bir ilerleme sağlanamıyordu.
diğer yandan ufacık ve çok nemli bir ada bence. gece hayatını pek sevmediğim için çoğunlukla maçların izlendiği barlarda takıldım birçok yabancı insanla tanışma fırsatı buldum.
Dil okulu hakkında bilgi almak isterseniz beklerim.
Küçük bir akdeniz adası olup dil okullarının en uygun olduğu yerdir
4 ay kaldığım çok güzel günlerimin geçtiği küçük ada ülkesi. 100 Euro ile 1 hafta çok rahat yaşayabileceğiniz pacevillede ile eğlenceye comino da denize doyabilirsiniz.ülke dil okulları ile ünlü bu nedenle dünyanın her yanından insan bulabilirsiniz.

*Sıcak size göre değilse yazın gitmeyin sıcaklık kolay kolay 35-36 nın altına düşmez yazın.
canim maltam 💙

onceleri 3 gece 4 günlüğüne turist olarak giddigim ve st julians.da kaldigim super tatli akdeniz adasi.. 2 yil sonrasinda ise 2 aylığına dil okuluna gittim . ilk gidisimde sevdim begendim tatile tekrar gelinir dedim...ikinci de rahatlığına, havasina, ortamina baylldim. degisik insanlarla tanistim, 30 yasimda yeniden ogrenci oldum, yurt/hostel karişımi bir ogrenci oteli deneyimim oldu ki her memleketten insanla dostluk kurdum.
iyi ki gidmisim dedigim guzel ada malta :) özlüyorum seni
kısmetse yazı geçireceğim ülke. şimdiden heyecanlanıyorum düşündükçe. Ağustos gibi de avrupa'ya akıp orayı fethedeceğim.
Genellikle İngilizce Eğitimi almak isteyenlerin tercih ettiği ülke.
/ 2