ludovico einaudi

ıntouchables adlı müthiş film ile tanıştığım müthiş piyanist ve bestekardır. modern çağın mozartı olarak falan da anılıyormuş kendisi. klasik müzik dinlemek isteyen dostlarım var ise kesinlikle başlangıç için ideal bir adamdır. royal albert hall daki şu konseri dinlemeniz şiddetle tavsiye olunur. https://www.youtube.com/watch?v=BI8N2569jSg
Time lapse albümü favorimdir. Experience dinleyip gaza geliyorum her defasında. Bir de önerim clint mansell'dir. Onun da çok güzel parçaları var.
dünyanın en iyi piyanistlerinden biridir. una mattina insanı alır uzaklara götürür, annesine eşine dostuna sevgilisine dostuna ulaştırır.

henüz türkiyeye gelmedi diye biliyorum çalarken kendinden geçer sanki nota falan düşünmeden spontane çalarmış gibi gelir .
Nuvole bianche' i YouTube da tesadüfen dinlemiştim ve adamın efsane olduğunu bir kez de ben keşfettim
2014 yılında Zorlu PSM'de Mercan Dede ile verdiği konserde canlı izleme şansını bulduğum, "Modern Çağın Mozart'ı" olarak adlandırılan sempatik ve mütevazı müzik insanıdır. Eserleri gerçekten yüzlerce yıllık klasik batı müziği tadını (en azından bana) verebiliyor. Keşke yine gelse de dinlesek..
Efsanelerdendir. Bir de una mattina'ya jimmy tarafından saksafon ile cover yapılması orgazmın nirvanasıdır.
Jimmy sax
Hayranım bu adama yıllardır, öyle şarkılar yapıyor ki her şarkı içinde farklı farklı hikayeler barındırıyor sana o hikayelerde roller veriyor. beyin kıvrımlarımın içinde hareket edişini hissediyorum o notaların.
(bkz: exprience) (bkz: life) gibi harika besteleri olan sanatçıdır ülkede bazı reklamların fon müziği olarak kullanılır (bkz: vestel )