lisede yapılan hayvanlıklar

Sene 2007, aylardan Haziran. bir üst dönemin mezuniyet töreni var akşama, bizde mezuniyet töreninde görevliyiz sabahtan beri okuldayız falan. Neyse bir ara müdür gitti okuldan bizde fırsat bu fırsat alkole düştük hemen. içtiğimiz de yalan olmasın ya ikişer ya üçer şişe bira. O ara platonik hoşlandığım bi kız vardı alt dönemlerden. Onun sınıfının çöp kutusuna işemiştim. :(
Uzun eşek oynarken arkadaşını sakatlamayan veya pantolonunu yırtmayan bizden değildir.*
Pandik atmak, etek kaldırmak, popolarına sürtmek.
Evet baya bir hayvandım sanırım.
iki arkadaşımla beraber ders sırasında 1. kattaki biyoloji laboratuvarının penceresinden bahçeye atlamıştık. hoca uzun masanın başına herkesi toplamış bir şeyler gösteriyordu bu arada. dersin yarısında çıktık ama beden hocamız uzaktan bizi görüp müdür yardımcısını çağırmıştı. sınıfa tekrar çıkınca biyoloji hocası dumur olmuştu. bayağı azar yedik. cuma günü törende de müdür ismimizi vererek bu ''bu çok zeki arkadaşlarınız pencereden atlayarak dersten kaçmaya çalışmış'' diyerek rezil etmişti bizi.
Bahçede top oynamak yasak olduğu için sınıftaki sıraları kızların itirazlarına rağmen arka tarafa üst üste istifleyip küçücük sınıfta maç yapmıştık. Sınıf dolabının camı kırılmıştı kızlardan birinin ispiyonlamasından sonra müdür yardımcısından sırayla sağlam dayak yedikten sonra kendimize gelmiştik.
Bir keresinde de (bunun hayvanlık olduğu konusunda hala şüphelerim var) yeni atanan bir öğretmene biz temizlik kolundayız sınıfı temizleyeceğiz deyip üyesi olduğum sınıfın öküzleri grubu 6-7 kişi hariç herkesi yan sınıfa göndermiştik. 3 gün staj 2 gün okul olduğundan sınıf boştu. Yani bir derse girmemek için gerçekten de 6 kişi sıraları dışarı çıkarıp koca sınıfı dip bucak temizlemiştik, yerlere toz cif döküp çitilemek mi dersin camları silmek mi muhteşem bir temizlik yapmıştık..
en bariz olanı uzun eşek oynamaktır sanırım. sakat kalmadığımıza şükretmemiz gerek.