liberal demokrat parti

Liberal Demokrat Parti, sivil özgürlükleri ve serbest piyasayı destekleyen klasik liberal görüşteki Türk siyasî partidir.

Gençlik kolları ve kadın kolları yönetimde yaş ve cinsiyet ayrımı yapmama ilkeleri nedeniyle bulunmayan parti, 14 Temmuz gününü Vergiden Kurtuluş Günü olarak kutlamaktadır.
saçma sapan partidir. kuruluşundan 23 yıl sonra haberimizin olduğu partidir. ülke insanının vergi borcu içinde yüzdüğü bugünlerde kendileri 14 temmuz gününü vergiden kurtuluş günü olarak kutladıklarını dile getirmişlerdir. (bkz: mal yazar beyanı) sanırım parti olayını abartıp müziğin ritmine çok kapılmışlar oysa gerçek hayat hiçte bu partinin pembe gözlüklerinden bakıldığı gibi değildir. bir ideoloji savunmak sadece lafla, parti kurmakla logo çizmekle, tüzükle olmaz. ideoloji gerçekleştirebilmektir önemli olan, 23 yıldır meclise girememiş bir partinin ideolojisi saçmalıktan öteye gitmeyecektir gitmemiştir. bir arpa boyu yol alamamışlar zaten. ne partinin başındaki lider liderdir ne de üyeleri üyedir. adam olmayanların partisidir. şakşakçıların partisidir. ülke gündemini liboşlarla doldurma gayretinde olan kapitalistlerin partisidir.