lgbt ilişkiler

eleştirenler de olabilir destekleyende ya da kim ne s*kim yemek istiyosa yesin diyenlerde.
Bir kız arkadaşım vardı, küçük yaşta babası tarafından tacizlere maruz kaldığı için erkeklerden nefret ediyordu. ergenlk dönemlerinde lezbiyen eğilimleri olmaya başladığını söyleyip kadınların daha çok ilgisini çektiğini ifade ederdi.
lgbt li bir insan ya doğuştan hormonal nedenlerle bu durumdadır ya ailesinden yetiştirilme tarzından ya da çocukluğundan yaşadığı tramvadan kaynaklı. o yüzden bu tarz durumda olan insanları yargılamadan önce kendinizi yargılayın.
heteroseksüel kimselerin yaşadığı ilişkilerden farkı olmayan ilişkilerdir. bir ilişki türü olarak ayrı tutulup da başlık açılması ayrı, bilimsellikten uzak, mahalle kahvesi yorumları yapılması ayrı manasızdır.
bir de şurayı ne olur facebook'a döndürmeyin a dostlar. her entrye cevap olarak altına yorum yapıyormuş gibi tekrar entry girmek nedir? (bkz: sözlük formatı)
İki insanın yaşadığı ilişkidir. Lgbti bireyleri adına birilerinin açıklama yapıp, onların sahiplendikleri kimliği "mantıklı, doğru, normal, geçerli" kılma çabasına girmek saçmadır. Bakın, cinsel kimliklerle ilgili istediğiniz kadar şey okuyun, en sonunda ulaşacağınız şeyi tek bir cümleyle size söyleyeceğim, o da; kişi istediği kimliğe, hiçbir açıklama ya da nedene bağlı kalmaksızın, sadece istediği için ya da içinde kendince sebepleri barındığı için yönelebilir ve ister kendisine erkek, ister kadın, ister gey ister ağaç ister bulut der ve kimse de buna müdahale edemez.

İkinci olarak, bu insanların bu kimliklerine hiç kimsenin hiçbir bok diyemeyeceği ve müdahale edemeyeceği gibi, bu kimliklerden herhangi birisini üstlenen insanların ilişkilerine de hiç kimse bir şey diyemez. Bunun ne bilimsel, ne sosyolojik ne de felsefî bir gerekçesi olamaz. İnsanların cinsel kimliklerini seçme özgürlükleri vardır. Sen tutup "insanlar üreyecek" diyerek bir lezbiyenle bir geyi ilişkiye girmeye zorlayamazsın. Söylenen şey basit gibi dursa da, masum gibi dursa da, altında yıkımı barındırır. "Bilime ters" demek, "Herkesin, sonucunda ulaştığı bilgilere güvendiği bilim kurumunun bizlere önerdiği şeyleri yapmak zorundayız yoksa "yanlış" yapmış oluruz" demek bu ve sonrasında da lgbti bireylerine karşı bir müdahaleyi "meşru" kılma çabaları. Çok fazla istiyorsa lgbti karşıtları dünyanın soyunun devam etmesini, üç çocuk yapsınlar sıkıntı yaşamazlar. Karışmayın şu insanlara be artık.
doğal kanuna aykırı bir durum olup bu durumu meyilli olanların tedavi altına alınıp durumun ruhsal fiziksel ve biyolojik olarak uygun olmadığı anlatılmalıdır.
sadece günümüzde yaygın olduğunu düşünenlerin aksine tarih boyunca her zaman diliminde oldukça yaygın ilişki biçimidir. “erkek erkeğe ilişki mi olur lan” diyenlerin ve “erkek adamın erkek sevgilisi olur” diyenlerin aksine herkesin istediği gibi yaşayıp diğer tarafa bok atmamasını savunanlardanım.
(bkz: sözlük formatı)
İlk önce psikolojik rahatsızlık diyenlerde var demeyenlerde .
Ancak bize ne ? Kişi kendinden bilir işi.
Batı öyunu değil azıcık tarihe bakılırsa görülmesi muhtemeldir.

Üremekle tavşan üremesi karıştırılmamalıdır. Tavşan gibi en az 3 çocuk olayı absürdkomedidir.

Her halta karışmayı seven toplumumuz insanların yaşayış biçimine de karışıyor ve insanın fıtratında olmadığını söylüyor . Tabi kendisine bakıp ben irademle karar veriyor muyum diye sorgulamak aklına gelmez.
İtaat et , sunulanı yaşa felsefesi her zaman olmuş olacaktır. Sabit fikirler en gereksiz ancak tehlikeli fikirlerdir.
heteroseksüeller kadar normal olan bir ilişki türüdür. isteyen ürer veya üremek istemez kime ne? ayrıca lgbtt bireylerini desteklemek zorunda değilsin, ama bunu hastalık, iğrençlik vs. diye de adlandıramazsın.
malesef homofobik insanlar bu sözlükde de mevcut gördüğüm kadarıyla. sadece biraz empati kurmayı denemek gerek diye düşünüyorum. yaşanan toplum baskısından dolayı duygularını gizlemek zorunda kalan, farklı biri gibi yaşamaya çalışan insanlar senin ailenden biri veya en yakın arkadaşın da olabilir.

(bkz: love wins)