let go

/ 2
İkinci el ürün satışı ağırlıkta olan, aklınıza gelebilecek bir çok ürünün satıldığı uygulama.
Herkesin kendini uyanık sandığı, ikinci el eşya satışında kâr beklentisi olan insanların doluştuğu satış sitesi/uygulaması. Satın alınan ürün için şehrin öbür ucuna kadar gitmek veya nakliye koşturmak da ayrı derttir. Kullanan arkadaşlara başarılar diliyor, tokatlanmadan alışveriş yapma yarışında bol şans temenni ediyorum
Eski telefonumu sattığım uygulama, kırk kişi yazdı bir kişiyle anlaştık buluşmaya gelmedi bekletti, en sonunda alacak olanı evime kadar getirtip sattım. manyak çok uğraşmaya değmez bence. Bir de sapıklar var ki kadın satıcılara aptalca mesajlar atıyorlar. Eşim giymediği bir elbisesinin fotoğrafını atmıştı, düşünün fotoğrafta kendisi bile yok adamın yazdığı 'uff bu elbisede ne güzel terlemişsindir, mis gibi kokuyordur' böyle sosyopatlar ile birlikte yaşıyoruz işte..
İkinci el ürünlerin satışı için kullanılan, zamanla ikinci el yerine mevzunun insan ticaretine dönmesiyle kullanmaktan vazgeçtiğim aplikasyon. Şimdilerde bu konuda gerekli tedbirleri almış gibi görünüyorlar. Buna rağmen taciz ve zorlama dönebiliyor uygulamayı kullanan kişiler tarafından. Ekmeğini yiyen çok tanıdığım var ancak yine de uygulamayı kullanırken özellikle kadın kullanıcıların dikkat etmesini ve satış işlemlerini evinde yapmamalarını öneririm.
Stilistlik kursum süresince yaptığım ufak tefek taç çanta benzeri şeyler uygun fiyata satmaya kalktığımda en az yirmi tane orta yaşı aşmış erkek tarafından ‘sanırım üniversite öğrencisisin böyle saçma şeyler beş on liraya satma ben sana yardımcı olurum’ tarzı pis mesajlar aldığım uygulama.
kategori özürlüsü ikinci el satış uygulamasıdır. Herşey çorba gibi olsa da satacağınız şey basit ve ucuzsa ilana ilk koyduğunuz anlarda tesadüf hızlı bir satış gerçekleşebilmektedir.
Şans eseri ucuza, kaliteli bir ürün aldığım 2.el satış uygulaması.

Geçenlerde bir çakal gördüm. Bim'e gelen 40 liralık çakı-paracord-kılıf setini 80 liraya satıyordu. Böylelerine dikkat etmeli.
2. el satış alış uygulaması. tercih edilmemesi gerektiğini düşünüyorum. şans eseri bulunan nadide parçalar çıkabilir orası ayrıdır.
Arama sistemi aşırı saçma uygulama. Yav kırmızı araba yazsan mavi dildo çıkıyor. Alıcıları tam salak. 60 liraya bir şey satıyorsun adam 10 lira olur mu diye ciddi ciddi soruyor. Saçma sapan takas teklifleri geliyor. Satıcıların çoğu 2 yıl kullandığı şeyi 2 3 defa kullandım diye kakalama peşinde.

Kullanmayın.
kullanmadığınız ya da elden çıkartmak istediğiniz ürünlerim satabileceğiniz ve sizin gibi satış yapan insanlardan da alışveriş yapabileceğiniz bir sosyal platformdur. app uygulaması ve internet sitesi üzerinden kullanıyor.
/ 2