kusturmalı boşnak saksosu

Rasim Ozan Kütahyalı isimli şahsın Beyaz Tv' de güya spor programı yaparken sarf etmiş olduğu iğrenç itici ayıp ahlaksız itici rahatsız edici söylemdir. Böyle bi fiilin varlığı pek tabi kabul edilebilir. Fransız öpücüğü gibi görebilsek ve ne kadar kapalı kapılar ardında gerçekleştirsek te bunu ulusal medyada dile getirmek gerçekten hoş değildi. Sonuç baskılardan dolayı işlerinden kovuldu... Aslında saçmalıklarıyla güldüren sevilmesede tebessüm ettiren bi adamdı. Son şakasını yaptı..
söylendiği için televizyon kanalından ve köşe yazarı olduğu gazeteden kovulan medya trollünün ağzından çıkan laf. aynı adam Milli istihbarat teşkilatı logolu dosya ve resmi belgeler ile ekrana çıktığında kimse bir şey dememişti. ne güzel ülkeyiz.
Rok un programdaki diğer seviyesiz cahil sürüsüyle birlikte çok uzun zaman önce ekranlardan uzaklaştırılması gerekirken son yaptığı terbiyesizlikle şutlanması ve arkasından ertem şenerin de anlamsızca yaptığı tehditler sonucu darısı ertemin başına dedirten hadise.
cinsiyetçiliğin hat safa olduğu bir ülkede cinselliği küfür etmekte kullanan bir vatandaş ..
aramızda aynı şuurla dolaşanları görmeme sebep olan ve asla şaşırmadığım olay
ülke gündemine taşınacak başka bişey kalmadı da buna kadar düştüler.
koşuşturmalı boşnak saksosu diye okuduğumdur.
çabuk çabuk komşular gelmeden!
twitterdan r yapmaya başlamıştır bu sözün sahibi.yavaş dön rok yetişemiyoruz.
boşnak değil ermeni yada rum saksosu olsaydı rok’un bu kadar tepki almayacağı söz.
Arkadaş arasında desek hepimizin güleceği, ama nedense karşı tarafın adamı pot kırdı vurun ite diye ülke gündemine oturan gereksiz sözdür.
Rasim hak ettiğini bulsa da, her an herkesin başına gelebilecek basit olay.