köpek

/ 2
Otostopta en korkulan hayvandır.Tabi sırtınızda çanta varken ve önünüzde 10 lt lik çanta olduğunda insana benzemediğimiz içinde olabilir.çok akıllıdır.zinciri koparmak için geri geri koşar ve ileri hızlıca koşar.bir taktik vereyim.çömün abi.işe yarıyor.zinciri koptuğunda değilde normalde denedim oldu.zinciri koparsada çömerim herhalde,sıçmak için.ne yapcam kaççam mı.
şu dünyada size en yakın, hatta sizi sizden daha çok seven tek dosttur.
Aklıma bir anektodu getiren hayvandır. Birgün arkadaşımla gezerken (arkadaşta adidas t-short vardı ve üzerinde just do it yazıyordu.) bir adam yanımıza gelip “Just do it nedir? Just do hav hav mı demek?” diyerek bizi gülme krizine sokmuştur ahahhahah
dünyanın en harika arkadaşıdır. gözleriyle konuşur, siz konuşmadan anlar her şeyi. ne olursa olsun yanınızdadır. illa eve alınması şart değildir. zira sokaktakiler daha derin bir bağla bağlanır.
boy ve biçim bakımından pek çok cinsi olan, çok iyi koku alan, eğitilebilen, bekçilik, avcılık gibi işler için ya da süs hayvanı olarak beslenen, insana bağlı, evcil memeli hayvandır.
merhameti, bağlılığı ve sadık oluşu ile insanın en iyi dostlarından biridir. gerçekten birine ayırabilecek kadar vaktim, gösterebilecek kadar ilgi zamanım olsa düşünmeden alacağım can'dır, ancak iş için uzaklardayken 4 duvar arasında hapsetmeye içim el vermiyor.
şu an yanımda bir tane yavru yatmakta. sevgisi acaba nasıl anlatılır ki. böyle sanki bir bebeğiniz varmış gibi. aklınız hep onda bir akşam olsa da eve gidip sevsem hissini içinizden atamıyorsunuz. tuvalet eğitimini alana kadar zor biraz ama onun dışında herkesin bir köpek sahiplenme hissini yaşaması kanaatindeyim.
Babama köpek besleyelim dediğimde zaten bir tane besliyoruz yeter dediği hayvan benzetmesi
Köpek; köpekgiller familyasına mensup, görünüş ve büyüklükleri farklı 400'den fazla ırkı olan, etçil, memeli bir hayvandr.Her köpeğin kendi cinsine ait özellikleri var. Örneğin poodle akıl küpü bir minnaktır. insana kolay alışır,ısınır, dost olur. adapte olması sıkıntılı olan insana bile kendini açtırır o derece yani. insana seratonin salgılatıyor bile olabilir, bebek gibi sevimliler. İnsana en yakın hayvan oldukları kanaatindeyim.

https://www.kopekdunyasi.com/kategori/poodle-toy
insanların oradan buradan görüp heveslenerek aldıkları ve sonunda ya sahiplendirme yoluyla yeni bir yuvaya ya da barınaklara giden bir tür ''benim de köpeğim vardı'' cümlesini kullandırtan hayvandır.

çocukluğumdan beri köpeklerle büyüdüm artık tek yaşıyorum fakat bir köpeğim yok. Bir köpek dosta sahip olmak öyle kolay değil. Transportunu yapabileceğiniz bir araca ihtiyaç duyarsınız hep, siz evden veya bahçeden uzak kaldığınızda ki genellikle evdir; o dostu dışarı tuvaleti için çıkartacak veya karnını doyuracak bir insana ihtiyaç duyarsınız yine.
Hepsi çok şeker olmakla birlikte golden'ların yeri ayrıdır. Av amaçlı da kullanılan golden'lar son derece hoşgörülü ve eğitilmesi kolay köpeklerdir. köpek ırkları arasında ki dördüncü en zeki köpek olarak bilinmektedirler. Bundan ötürü engelli ve yaşlı kişilere rehberlik yapması için eğitilmektedirler.

https://www.kopekdunyasi.com/kategori/golden-retriever
/ 2