kodlama

cevaplanabilir entry
Kodlama diğer adıyla programlama kelime anlamıyla belirli şartlara ve düzene göre yapılması öngörülen işlemlerin bütünü anlamına gelir. Programlama bilgisayara ya da elektronik devre ve mekanik sistemlerden oluşan düzeneklere bir işlemi yaptırmak için yazılan komutlar dizisinin bütünü veya bir kısmı olarak tanımlanır.
artık günümüzde herhangi bir bilim dalında çalışma yapabilmenin ön şartı belirli bir düzeyde kodlama kullanabilmek olmuş durumda.
covid-19 sonrası hızlanan dijital dönüşüm sonrası önemi daha da artmış, bizim gibi ülkeler için yeni uyanılan konudur. bugün çokomelli açıklamalarda bulunulmuş ve yazılımcı konusunda istihdam ve eğitim açıklamaları yapılmıştır. hedef 1 milyon yazılımcı.
son birkaç ayda iyice oturup çalışmayı öğrenmeyi düşündüğüm alan bir şeyi otomatikleştirme düşüncesine her zaman kapılmışımdır. bir kaç yıl önce denemiştim ancak hayat şartları çok imkan vermemişti. Temeline aşina olsanız bile oldukça yoğun çalışma ve öğrenme süreci getireceği oldukça belli bir alan. çağın gerekliliğini yakalamak gerekir ama ayrıca bir bilim olduğunu da unutmamak gerekir. iki web sitesi içeriği yapınca coder olmuyorsun ne yazık ki