kıyıköy

Kırklareli'de küçük bir sahil kasabasıdır. Kamp yapmak isteyen gezginler için birer cennet niteliğindedir.
Doğduğum günden bu yaşıma kadar 3-4 yıl hariç her yazımın bir haftası ailece kampa gittiğimiz yer. Sonrasında ünü arttı, geleni gideni arttı. Pisliği arttı. Bir de sağ olsun devlet doğalgaz borularını kıyıköyden içeri alınca olanlar oldu. Geçen yaz gidip o artan sinek ve insan yığını sonrası vedamı edip ayrıldığım hatıralarımın beldesi..
karadeniz kırklareli'de yer alan küçük bir balıkçı köyüdür.

ahşap ve taştan yapılmış rum evleri ve çoğu selanik göçmeni tatlı insanlarıyla sıcak bir havası vardır kıyıköy'ün.

sahili, denizi nefes kesecek kadar güzel olan kıyıköy ile ilgili en büyü problem karadeni suyunun hırçın olması, her sene 5-6 kişi boğuluyor ne yazık ki.

kıyıköy'de gezilecek yerler:
aya nikola manastırı
kıyıköy kalesi
kıyıköy mağarası
kıyıköy liman hamamı
aşıklar tepesi
selvez koyu
yıllar önce bir grup arkadaşımla kışın iki gün kaçmıştık kıyıköy'e.ufak bir pansiyonda konaklamıştık.küçücük bir kasaba ve kış olmasına rağmen muhteşem zaman geçirmiştik.tepede bir meyhane de harika insanların misafirliğinde muhteşem bir gecenin akabinde dönmüştük istanbul'a.bir ara programıma sıkıştıracağım yine.iyidir kıyıköy iyi.
2 sene önce gittiğim inanılmaz harika bir yer. Tabi heryerde olduğu gibi biraz andavallar var ama olsun.
İnterrail Türkiye ve CampRail | Kamp ve Doğa Hayatı ortaklığı ile karantina sonrası yapılacak ilk kamp için tercih edilmiştir. CampRail | Kamp ve Doğa Hayatı çok yakın bir zaman içerisinde kamp alanı ve kamp tarihlerini duyuracaktır.