kendinden küçük bir erkekle sevgili olmak

erkeğin olgun olması şarttır. sizi taşıması şart yürüyen çok az ilişki var. ama olmayacak diye birşey yok...
deneyip görsen. öldürmez sonuçta. olmuyosa olmuyo dersin.
kendimden 3 yaş büyük bir hanımefendi ile üniversitede 2.5 senelik beraberliği olmuş biri olarak hasbelkader diyeceklerimin olduğu başlıktır. yapılması ve yapılmaması gerekenler aşağıda sıralanmıştır:

- öncelikle er kişisi hanımefendi tarafından çocuk olarak görülmemeli, yaş farkı olabildiğince ihmal edilmelidir.
- hanımefendi kendi arkadaşlarıyla er kişiyi tanıştırdığında konunun sürekli eski muhabbetlere geçmemesi önem arz eder. dolaylı hatırlatmalardan da sakınılması önerilir.
- eğer er kişinin ablası/abisi gibi bir akrabası ile tanışılacaksa; ben ona abla/abi demem gibi zıtlaşmalar içine girilmemesi gerekmektedir.
- er kişi giyinmeyi bilmiyorsa ya da belirli konularda zayıfsa abla gibi davranılmaması lazım gelir.
- unutulmamalıdır ki yaş nüfus kağıdında yazmaktadır ve ilişkiye gölge düşürecek anlar (öncesinde cevapları hazır edilmek kaydıyla) kolaylıkla bertaraf edilebilir.
- tartışmalarda konunun yaşa getirilmemesine dikkat edilmeli, er kişi konuyu bir hödüklük yaparak buraya getirdiyse hatun kişi tarafından "r" ya da "geri vites" yapılması durumu kurtarmaya yetecektir. olayın sonrasında bittabi hırsınızı alabilirsiniz.
ez cümle erkek daha kolay idare edilir, uçup kaçması yaşı itibariyle normaldir der ve tolerans sahibi olursanız sizi tutabilecek/aranızı bozabilecek sebep yoktur.
üzgünüm ama yürüme ihtimali epey zayıf olan ilişki biçimidir. kadın olarak zaten hataya tahammül edemeyen bi yapımız var, cicim aylarından sonra bu benlik patlak veriyor mutlaka, bi de yaşça daha küçük biri olunca bunlar dörtle çarpılıyor diyebilirim...
en güzel kısmı yatak olabilir sanırım. her zaman enerji ve deneysellik hakim oluyor. onun dışında biçok alanda zor. çözüm mümkün olduğunca sınırları belirlemek olabilir. karşımızdakinin problemlerini üstlenip can sıkmamalıyız mesela, ya da minik sorunlara gülüp geçebilmeliyiz. böyle bi yapınız varsa belki sizinki olur, bilemiyorum.
her ilişkinin kendine has dinamiği vardır. Rica edeceğim aşkı da kalıplara sokmaktan vazgeçin artık. Kimin kiminle sevgili olacağından bize ne ve size ne?