kemal kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı adayı olması

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu"Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu" dedi. Eğer bu doğru çıkar da aday genel başkanın kendisi olursa çok hır-gür çıkar diyeceğim ama bu ülke ekmeleddin ihsanoğlu gibi bir aday görmüş ülke.
Millet ittifakı ortak aday çıkaramazsa ak parti bu işi ilk turda götürür. Erken seçim olacağı -her ne kadar iktidar kanadı reddetse de- aşikar iken bu gibi açıklamalar yapmak boş yere suyu bulandırmaktır. Zaten adaylık isteyenler turlamaya başladı İBB Başkanı İmamoğlu bir gün Erzincan'da ertesi gün Malatya'da miting yapıyor, Kılıçdaroğlu da başladı anadolu'yu gezmeye, bir yandan da Meral Akşener haftada bir gezi yapıyor. He bunlar için masum anadolu gezisi derseniz ben buna gülerim hepsi seçim için kamuoyu yoklamasıdır bence. Ben Mansur Başkan aday olsun isterim ama sanırım adı dahi geçmeyecek bu konuda.
eğer aptal bir insanın söylemi olarak kalmayıp gerçekleşirse CHP, tüm şehirlerde partiyi kapatıp ak parti binasına taşınsın. yıllarca insanlara chp şöyle batırdıı böyle batırdı deniyor ki chp neredeyse hiç iktidar bile olmadı diyebiliriz şu ülkede ama inanıyorlar işte. Kemik kitle dışında kimse oy vermez. akıllı olun vatan kurtulsun
mansur başkan, imamoğlu derken boş oy atmaya doğru gidiyoruz dedirten gelişme.
Neden olmasın dediğim durum. Tabii ki bu durum bir hamle değilse.