kampüsü iyi olan üniversiteler

(bkz: fırat üniversitersi'nin içinde olmadığı başlıktır)

Kampüs demek yaşam alanı demek. Yahu! yaşam kalitesi bu kadar mı düşürülür. Tamam müthiş bir yeşillik var fakat bari orada oturabileceğimiz yerlerde ekleseydiniz
henüz yazılmamış ama (bkz: odtü). kampüs değil kendi içinde bir şehir.
(bkz: beü farabi kampüsü) bol yeşili, deniz manzaralı kütüphanesi, her zaman canlı eem kantini, kedisi, köpeği, kuşu, kaplumbağası, saymakla bitmeyen merdivenleri, süründürürken düşündüren yokuşları, sonbaharda şiirsel manzaraları bulunan eski fef, mimarisiyle hayran bırakan mühendislik, valizli ziyaretçileri ve çorbalarıyla Durmuş Günay, avm manzaralı terasıyla iibf ve Ahu'suyla çok güzel bir kampüs.
Akdeniz güzeldir. Çarşıları ve tramvayla ulaşım iyidir. Hem şehrin içinde güzel bir konumu var. İzmir için egenin genelde küçükparkta vakit geçirmesini düşünürsek ege de fena sayılmaz. Dokuz eylül natural park farklıdır herkese uymaz. Kampüsleri farklı yerlerde tıp ve sağlık inciraltında ilahiyat göztepede rektörlük alsancakta bucada da üç kampüs var. Onlar için de hasanağa bahçesi güzeldir. Bi de yüksek teknoloji var gülbahçede bildiğin tatil köyü havasında üniversite ama emekli hayatı gibi geliyor biraz bana. Ankara için beşevler bahçeli maltepe yakınlarındaki gazi ve ankara üni kampüsleri iyidir. Sosyal çevre vardır. Gazi dişin kampüsünü sevmiyorum ama. Hacettepe tıp vs hamamönünde güzel farklı bir yer. Odtü bambaşka bir diyar. Ankara aslında öğrenci şehri. Genelde bahçeli tunalı ekseninde olup bitiyo çoğu şey. İstanbul üniversitesi harikadır benim için. Beyazıd kampüsü mükemmel. Boğaziçi de farklı bir ülke havasında. Marmara göztepe kampüsü de çok hoştur. Kadıköye 10 dk caddeye 10 dk iyidir memmun eder her türlü. Aslında belki 100 tane üniden bahsedebilirim anılarımı hatırladıkça ama olay 3 büyükşehirde okumak galiba yoksa bursa göreklede de güzel vakit geçirdim. İnsanların plajda sandığı muğla sıtkı koçman bildiğin köyde. Aydın aile yaşamı için güzel bir şehir ama üni için bence daha hareketli şehirler daha iyidir. Denizli ve manisayı sevemedim. Ekstra bir yer olarak kıbrıs çok garip okumak içinde yaşamak içinde. Bu arada maraş antep adana osmaniye hatay ve yakınlarında okumak isteyen arkadaşlara çukurova antep iskenderun teknik mersin (erciyes de joker olarak) beğendiklerim maraş hatay osmaniye yozgat sivas çok beğenmediklerim diyebilirim. Aslında hazırlık okurken eylülden hazirana kadar ülkeyi gezen biri olarak istanbul'da okumak gibisi yok galiba diğerleri çok eksik.