kadın polise sarkıntılık yapan ingiliz turist

--- spoiler ---
Antalya'da yaşanan olayda maske takmayan İngiliz turist Dmitrijs Solovjovs (34) polis tarafından ikaz edildi. Solovjovs ise uyaran polisin yanındaki kadın polisi gösterip, "Beğendim, bana göndersene" demesi üzerine gözaltına alındı.
--- spoiler ---
kaynak
daha iyi günlerimiz olduğunu hatırlatandır. yakında ingiliz amcalar buralara tayland muamelesi yapmaya başlarsa hiç şaşırmayın.
suçluya ibretlik bir ceza verilmesini istiyor gönül ama istiyor sadece işte.
bu memleketin senden benden daha sahipleri olmuş ingiliz turist eylemi. bunlardan bi tık düşüğü kurulu düzenimiz olmasa geri dönerdik diyen alamancılar.
ülkene gelen üçüncü sınıf turisti kral gibi karşılarsan öyle halıya sıçar.
Öküzdür, turistlere gereğinden fazla muamele çekince hele ki hamurunda varsa böyle cozutuyor. Ayrıca bu ingilizlerin kadını da erkeği de bir garip millet. Bazılarının gerçekten entelektüel seviyesi çok yüksek ama barzosu da bizimkilerden beter bunların. İngiliz tatilcilerin yoğun olduğu bir bölgede arkadaşımın oteli var. Yalnız başına tatile gelen bir kadın yemek yediği lokantanın çırağını (16-17 yaşında çocuk) otele getirip kolundan tutup odaya sokmaya çalışmış. Benim arkadaş ve otel yetkilileri çocuk reşit değil bu yaptığın suç alamayız falan diyorlar kadın zaten kafası güzel benim kiminle ilişkiye girdiğim sizi ilgilendirmez sadece bir sefer olacak diyip zorla odaya çekiştiriyordu çocuğu.